ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Έκιψαν το ρεύμα της μητέρας που λιποθύμησε η κόρη


Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία της οικογένειας της οποίας το 9χρονο κοριτσάκι λιποθύμησε από την πείνα σε φούρνο στη Ρόδο καθώς, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών. 


Σύμφωνα με νεότερες πληροφόριες το ρεύμα επανασυνδέθηκε μετά από εξόφληση των λογαριασμών από ιδιώτη γεγονός που κάνει πιο επιτακτική την άμεση ανάγκη λήψης μέτρων κοινωνικής προστασίας από την κυβέρνηση 

Η μητέρα μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε ότι «δεν έχω δουλειά. Η Ρόδος είναι μια νεκρή πόλη. Από εδώ και πέρα πολλά παιδάκια θα λιποθυμήσουν, όχι μόνο το δικό μου».

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι η κόρη της μετά το επεισόδιο αναρτήθηκε: «Έπρεπε να λιποθυμήσω για να γίνει κάτι;».

«Τα έσοδά μου είναι 168 κάθε δύο μήνες (επίδομα παιδιού). Μόλις πληρώνομαι ψωνίζω να έχω αποθέματα στα ντουλάπια μου αλλά κάποια στιγμή τελείωσαν. Πέρσι έπαιρνα 1.000 ευρώ το μήνα. Μπορούσα να ζήσω άνετα τα δύο μου παιδιά» πρόσθεσε η ίδια.

Η μητέρα της 9χρονης μαθήτριας, είναι εποχική ξενοδοχοϋπάλληλος και έχει αν εργαστεί από τον περσινό Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας, μητέρα και κόρη μπήκαν στο φούρνο για να αγοράσουν ψωμί. Η 9χρονη όμως νηστική επί ώρες, λιποθύμησε με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το εν λόγω δραματικό περιστατικό.

Σημειώνεται ότι αργότερα σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες επιχειρηματίας της Ρόδου εξόφλησε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος της άνεργης ξενοδοχοϋπαλλήλου. 
Το περιστατικό δείχνει την άμεση ανάγκη λήψης μέτρων κοινωνικής πρόνοιας κάτι που όπως είναι λογικό δεν είναι δυνατόν να επαφίεται στην καλή διάθεση (όταν υπάρχει) των ιδιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: