ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ξυδάκης σε Λαζαρίδη: Θα μιλήσει η ΕΡΕ των γκοτζαμάνηδων για παρακράτος;



Στις χυδαιολογίες του Μ. Λαζαρίδη κλήθηκε να απαντήσει ο Νίκος Ξυδάκης. Ο Μ. Λαζαρίδης επιτέθηκε θέλοντας να παρουσιάσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε από τα μνημόνια τη χώρα ως μια κυβέρνηση "λούμπεν" και παρακράτους. Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Νίκου Ξυδάκη που του θύμισε τις πολιτικές καταβολές της Ν.Δ. 


«Το παρακράτος των γκοτζαμάνηδων του ΑΣΠΙΔΑ και της ΕΡΕ έχει σηκώσει κεφάλι με χαρακτηριστικά Μπόλτον εξαγοράζοντας τα μίντια. Θα μιλήσει η ΕΡΕ του Γκοτζαμάνη και της δολοφονίας Λαμπράκη τολμάει να μιλήσει για παρακράτος;  Έχει δημοκρατική μνήμη ο ελληνικός λαός. Ακόμα με αυτά πορεύονται. Με την ΕΡΕ, την σταυροπροσκύνηση λειψάνων και την προετοιμασία εκχώρησης κυριαρχίας. Να μας πει η κυβέρνηση της Ν.Δ. τι συζήτησε στην Αίγυπτο και τι ήρθε εδώ».

- Σας είχαμε καλέσει για αυτή την συζήτηση; αντέτεινε ο δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση:
«Με ποιον με είχατε καλέσει; Με κάποιον που να συζητά θέματα εξωτερικής πολιτικής. Όχι το λουμπεναριό της ΕΡΕ…».

Αν δεν έχετε σχέση με την ΕΡΕ να την αποκηρύξετε… αν δεν έχετε σχέση με τους δολοφόνους του παρακράτους και τα μούτρα της μεταπολίτευσης να τους αποκηρύξετε. Γίνατε και τιμητής τώρα; Η δεξιά της ΕΡΕ έγινε τιμητής της δημοκρατικής Ελλάδας;

«Η Α.Ε. που έχετε φτιάξει; Οι επιτελικοί μανατζαρέοι; Μυστικά κονδύλια και απόρρητες δαπάνες αυτή είναι η επιτελική σας διακυβέρνηση».

Απαντώντας για τις συνομιλίες. Ο κ. Ξυδάκης υποστήριξε ότι είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα πως όποιος συλληφθεί να βάζει το χέρι του στο γιαούρτι θα πεταχτεί όπως η τρίχα στο γιαούρτι. Θα μπορέσει η Ελληνική Πολιτεία να προστατέψει τους Εισαγγελείς Διαφθοράς και τους προστατευόμενους μάρτυρες;»

Επειδή δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για σκευωρία και αναγκάστηκε η Προανακριιτκή να διευρύνει το κατηγορητήριο και να καλέσει μη πολιτικά πρόσωπα ως υπόπτους για να πέσει και αυτό και να προχωρούμε διαρκώς.

Όταν βουλευτές της συμπολίτευσης σαν τον κ. Πλεύρη που είναι ο πιο δραστήριος αμφισβητεί την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πετάει την μπάλα αλλού επειδή δεν μπορεί να την αντικρούση. Η υπόθεση σκευωρίας έχει στόχο το πώς θα φιμωθούν οι δικαστές και θα καλυφθεί η υπόθεση και θα αποκαλυφθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες που έχουν κατοχυρωμένο το καθεστώς αυτό είπε ο Νίκος Ξυδάκης.

Κατ. Μπρέγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: