ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Πραιτωριανός του Μαξίμου σε ρόλο Μοσχόμαγκας του Κωλέτη!

Πραιτωριανός του Μαξίμου σε ρόλο Μοσχόμαγκας, της υπηρεσίας των μαγκουροφόρων του Κωλέτη, οι οποίοι ξυλοκοπούσαν όσους λοξοκοίταζαν! 

Είναι το νέο φρούτο των παλικαριών του Μαξίμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που τους είδαμε στην περίπτωση της Μιχαλακοπούλου να ξυλοκοπούν πολίτη μοτοσικλετιστή, που τους έκανε την παρατήρηση ότι δεν σταμάτησαν στο στοπ και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του! 


«Ανάμεσα στις άλλες πληροφορίες, επιβεβαιώθηκε και η πληροφορία πως ο αστυνομικός που ασκεί βία στη συγκεκριμένη γυναίκα, συμμετέχει στη φύλαξη του κ.Μητσοτάκη, επομένως ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους 3 αστυνομικούς του Μεγάρου Μαξίμου που σαν άλλοι Πραιτωριανοί πρωταγωνίστησαν στον ξυλοδαρμό πολίτη στην Μιχαλακοπούλου» αναφέρει στον προσωπικό τοπυ λογαριασμό στο διαδίκτυο ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο κατέφυγε τρομοκρατημένη γυναίκα πολίτης, που υφίσταται συστηματική βία από τον εν λόγω Πραιτωριανό του Μαξίμου.

Διαβάστε τι γράφει ο Γιάννης Ραγκούσης για το περιστατικό, που συν τοις άλλοις ενημερώθηκε στέλεχος της ΕΛΑΣ για να το μεταβιβάσει αρμοδίως: 




Έντρομη μου τηλεφώνησε χθες βράδυ μία γυναίκα από το Κερατσίνι, μητέρα δύο παιδιών, για να μου καταγγείλει πως κινδυνεύει η ζωή της.
Αιτία η βία που υφίσταται από έναν αστυνομικό.
Μου περιέγραψε πληθώρα βίαιων περιστατικών καθώς και απειλών που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα.
Δεν θα έδινα δημοσιότητα σε αυτό το περιστατικό εάν δεν ήταν αυτός ένας τρόπος για να προστατευτεί η ζωή της γυναίκας.
Επικοινώνησα αμέσως με ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας και ζήτησα να επιληφθούν επειγόντως αφού πρώτα ελέγξουν τη βασιμότητα όλων των στοιχείων ταυτότητας και πληροφοριών που τους μετέφερα.
Ανάμεσα στις άλλες, επιβεβαιώθηκε και η πληροφορία πως ο αστυνομικός που ασκεί βία στη συγκεκριμένη γυναίκα, συμμετέχει στη φύλαξη του κ.Μητσοτάκη, επομένως ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους 3 αστυνομικούς του Μεγάρου Μαξίμου που σαν άλλοι Πραιτωριανοί πρωταγωνίστησαν στον ξυλοδαρμό πολίτη στην Μιχαλακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: