ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή Ανταρσία; Μπήκε το δίλημμα νεωτεριστών


Μέχρι να ξεκαθαριστεί η διαφωνία περί στρατηγικής συνευρίσκονται η Δημοτική Ανταρσία στην Πάτρα, με την κομματικά ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το στιγμιότυπο από την πλατεία Γεωργίου Πάτρας.


Ο χώρος της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, όπως σε ολόκληρη την Ελλάδα, έτσι και στην Πάτρα τέθηκε σε δίλημμα, καθώς οι σκέψεις και προτάσεις για άνοιγμα της οργάνωσης σε νεότερες αντικαπιταλιστικές φωνές, δημιούργησε ανησυχίες ενδεχόμενης ιδεολογικής άμβλυνσης.



Κι ενώ οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται δημόσια και κάποιες φορές λαμβάνουν και τηλεοπτικό χαρακτήρα, προς το παρόν το κοινό κτήμα του τίτλου είναι αυτό που φαινομενικά συνδέει τις δύο τάσεις.



Κατά τ' άλλα μέχρι να ξεκαθαριστούν οι  διαφωνίες στρατηγικής, παραμένει ως έχει, αλλά σε επίπεδο Δήμου Πατρέων η μία από τις δύο τάσεις προτιμεί στον τίτλο της το Ανταρσία χωρίς ακροστιχίδα κια με γιώτα.



Η δημοτική “Αντικαπιταλιστική ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΠΑΤΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο” ανακοίνωσε την ανεξάρτητη κάθοδο της στις εκλογές της 26ης Μαΐου στην Πάτρα. Επικεφαλής του συνδυασμού, είναι ο Θεόδωρος Μπελεζώνης, συνδικαλιστής.



Επίσης, στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, της 19-4-2019, δηλώθηκε ότι η Δημοτική Κίνηση στηρίζει την Αριστερή Παρέμβαση στη Δυτική Ελλάδα (ΑΡ.ΠΑ.) και έχει την στήριξη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος (Ε.Ε.Κ)."



Και για να επικυρωθεί το ρηθέν στήθηκαν και τα σχετικά προεκλογικά κιόσκια στην πλ. Γεωργίου Πάτρας.


Ανταρσία στην Πάτρα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή (Δημ. Μπελιας) τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός. Της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: