ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο Κούλης διαισθάνεται το τέλος του και δίνει σήμα SOS



«Καλώ σε συμπαράταξη και όλους τους παλιούς φίλους της ΝΔ. Σας καλώ να γυρίσετε στο σπίτι σας, τα παράπονα του χθες τα σκεπάζει η ανάγκη του σήμερα», είπε ο Κ. Μητσοπτάκης απευθυνόμενος σε μία αδύναμη συγκέντρωση οπαδών του.


Με αυτή την επίκληση κινδύνου, που σημαίνει βοηθήστε, πέφτω από την αρχηγία, έρχεται πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζει το κύκνειο άσμα της πολιτικής καριέρας του, ενώ γύρω του οι... καραμανλογενείς του βάζουν το δίλημμα. Ή περνάς το 28% του Μεϊμαράκη, ή αν έρθεις έστω και κάτω λίγο από αυτό, παραιτείσαι από την ηγεσία του κόμματος.
Όμως, δεν κατάφερε ούτε στην Θεσσαλονίκη να μαζέψει κόσμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία στην προεκλογική συγκέντρωση, παρά τα όσα διακηρύττονταν από μέρες για μεγάλη συγκέντρωση. Ούτε το μισό από τον κόσμο της συγκέντρωσης του Αλέξη Τσίπρα δεν κατάφερε να μαζέψει.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, άλλωστε και τα σχόλια περιττεύουν.


Με αυτά τα δεδομένα και με γνωστή την συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ που ανεβαίνει καθημερινά στις δημοσκοπήσεις ο Κυρ. Μητσοτάκης καλεί να βρεθούν  «μαζί σε αυτή τη συμπόρευση  και φίλους από άλλα κόμματα». 

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Σύνταγμα της Αθήνας από τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, επισφραγίζει το τέλος του Μητσοτακισμού. Κι αυτό το περιμένει με τρόμο η αυλή Μητσοτάκη να έρθει το βράδυ της Κυριακής!

Είναι υπέρ του δέοντος καταφανές, πως οι δυνάμεις της δεξιάς δεν επαρκούν να  αντιμετωπίσουν το λαϊκό κύμα που διογκώνεται με το άκουσμα των αντιλαϊκών μέτρων που εξαγγέλλει ο αρχηγός της ΝΔ.

«Βρεθήκαμε μαζί στο κοινό μετερίζι απέναντι στο λαϊκισμό. Ελάτε μαζί σε αυτή την μάχη απέναντι στον αυταρχισμό. Με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, μάς ενώνουν ορισμένα πράγματα», είπε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Στρέφομαι και στους πολίτες που ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. Έχουν πρώτη θέση δίπλα μας στην προσπάθεια να έρθει στην Ελλάδα μια καλύτερη ζωή.

Μέχρι την Κυριακή δεν χωράει κανείς εφησυχασμός. το μήνυμα αυτής της μεγαλειώδους συγκέντρωσης να φτάσει παντού. Καμία ψήφος δεν πρέπει να ξοδευτεί σε λάθος κατεύθυνση. Τώρα είναι η ώρα. Μόνο ένα καθαρό αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής θα φέρει καθαρή λύση».


Δεν υπάρχουν σχόλια: