ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Συρροή στα στέκια του ΣΥΡΙΖΑ, πλ. Γεωργίου και Σύνορα

Δεν σταμάτησε όλη μέρα από το πρωί, η ζήτηση ψηφοδελτίων στο κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ.


Αύριο Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα, εκεί θα υπάρχει γιγαντο-οθόνη απ΄ όπου, θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα και τα exit poll


Η προεκλογική ένταση, κορυφώθηκε σήμερα στην πλ. Γεωργίου, όπου στο κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έπαψαν ούτε λεπτό να καταφθάνουν πολίτες για να λάβουν τα ψηφοδέλτια του χώρου.

Και αυτά είναι:

Για τις δημοτικές εκλογές της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου, για τις ευρωεκλογές το μπλε ψηφοδέλτιο, που συμμετέχουν εκλεκτές προσωπικότητες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και για τις  περιφερειακές εκλογές, αυτό της «Δυτ. Ελλάδας-Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα, στο οποίο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι πέντε υποψήφιοι, προερχόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί είναι οι:
* Γιώργος Αποστολόπουλος, οινολόγος από την Αιγιάλεια,
* Μιχ. Σιδηρόπουλος, του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας,
* Κώστας Κόντης, συνταξιούχος από τα σώματα Ασφαλείας,
* Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών και
*  Κώστα Τηλιγάδας, γνωστός από την θέση του ως υπάλληλος στον ΟΑΕΔ Πάτρας   

Στο μεταξύ, αύριο Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα θα υπάρχει γιγαντο-οθόνη στην πλατεία Γεωργίου, δίπλα στο εκλογικό  κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ (πάνω μέρος της πλατείας) απ΄ όπου, όσοι βρεθούν εκεί, θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα και τα exit poll.

Θα υπάρχουν και καρέκλες για τους έχοντες ανάγκη.


Και στο εκλογικό στέκι του ΣΥΡΙΖΑ και της παράταξης του Γιώργου Ρώρου στα Σύνορα, δεν προλάβαιναν να δίνουν ψηφοδέλτια από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα σε πολίτες που τα ζητούσαν. (Φωτογραφία άνω).

Αυτό το εκλογικό στέκι  του κόμματος, κρατούν  σύντροφοι του ανατολικού διαμερίσματος, έναντι του στρατοπέδου ΚΕΤχ.









Δεν υπάρχουν σχόλια: