ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ήλθε η ΩΡΑ Πατρών, η ΩΡΑ των δημοτών!



Κάλεσμα στους Πατρινούς να γυρίσουν την πλάτη σε όλους όσοι συστηματικά τους κοροϊδεύουν κρατώντας την πόλη «όμηρο» των μικροπολιτικών συμφερόντων ζητωκραυγάζοντας τα ψέματα για να τα κάνουν… αλήθεια, απευθύνει ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.


Μάλιστα, ο συνδυασμός σε έντυπο που κυκλοφόρησε πρόσφατα ενημερώνει τους πολίτες για όσα τους είπαν, αλλά κυρίως για όσα ΔΕΝ τους είπαν…

ΕΙΠΑΝ:                                                             ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ:

-Αγωνίζονται για την ανεργία              -Δεν δημιούργησαν ούτε μια θέση εργασίας

-Με τους αγώνες τους                       -Το θαλάσσιο μέτωπο το παραχώρησε η
πήραν το θαλάσσιο μέτωπο                κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

-Έφεραν το τρένο                            - Η πρότασή τους ήταν η περιμετρική διέλευση
υπογειοποιημένο

-Έφεραν τα Ανοικτά                        -Καταψήφισαν στο Δημ. Συμβούλιο το πιλοτικό
Κέντρα Εμπορίου                             πρόγραμμα

-Θα αναδείξουν το Πατρινό              -Δεν είχαν προβλέψει ούτε στέγαστρο για την
Καρναβάλι                                       τελετή έναρξης

-Οι άστεγοι αυξάνονται                     -Χρηματοδοτήθηκαν για ξενώνες 100 αστέγων
και χρειάζονται ξενώνες                    και φτιάχνουν luxury δωμάτια για               
                                                     «καλεσμένους» του Δήμου

-Θέλουν το νερό δωρεάν                  -Ήδη το πληρώνουμε 3 εκατ.ευρώ το χρόνο.
     ενώ με το Φράγμα Πείρου- Παραπείρου
       το κόστος θα πέσει στα 2 εκατ. ευρώ               

 -Έφτιαξαν το Νότιο Πάρκο               -Τα έξοδα τα ανέλαβε ο ΟΛΠΑ

-Θα εκμεταλλευτούν                        -Η Πάτρα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά
τα προγράμματα χρηματοδότησης     απορρόφησης του Φιλόδημος Ι & ΙΙ

-Η κυβέρνηση θέλει                          -Η κυβέρνηση έδωσε στην Πάτρα
να τα ξεπουλήσει όλα                        όσα διεκδικούσαμε ως πόλη επί δεκαετίες
                                                      κι ακόμα περισσότερα.


Εγκρίθηκαν 110.000 ευρώ για το γήπεδο «Κάνιστρας»

Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ χαιρετίζει την έγκριση ποσού ύψους 110.000 ευρώ από τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού για την αντικατάσταση του Ενωσιακού γηπέδου «Α. Κάνιστρας» μετά από αίτημα της ΕΠΣ Αχαΐας. Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη η οποία έγινε πράξη μετά από τη συνεργασία του κ. Βασιλειάδη και των μελών της Διοίκησης της ΕΠΣ Αχαΐας και κυρίως, του προέδρου και του αναπληρωτή ταμία, Κ. Ντάσιου.

Με τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις, μεταξύ των οποίων είναι και η αντικατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα το γήπεδο θα αποκτήσει πάλι… ζωή. Να σημειωθεί, πως το έργο αναμένεται να παραδοθεί τέλος Αυγούστου.

Ωστόσο, η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ εκφράζει την αισιοδοξία της και για την θετική έκβαση στο θέμα του γηπέδου των Προσφυγικών καθώς διευθετήθηκε το νομικό «κώλυμα» και δικαιώθηκε ο ανάδοχος, ο οποίος μάλιστα είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών της Γ.Γ. Αθλητισμού, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία και να ξεκινήσουν οι εργασίες. Και τα δύο σημαντικά αυτά αθλητικά έργα αποτέλεσαν πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, οι αγώνες της οποίας δικαιώνονται εκ του αποτελέσματος.


Για το Νότιο Πάρκο. Τα «ψέματα» και τα «καρφιά»…



Ρεσιτάλ ψεμάτων, αλλά και… καρφωμάτων πρώην συνεργατών κυριάρχησαν στο debate των υποψήφιων Δημάρχων μετά τις ερωτήσεις που απηύθυνε σε συνυποψηφίους του ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, Γιώργος Ρώρος.

«Ποιος έφτιαξε το Νότιο Πάρκο κύριε Πελετίδη;», ρώτησε τον απερχόμενο Δήμαρχο ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ για να εισπράξει ως απάντηση το κυρίαρχο ψέμα του απερχόμενου Δημάρχου, ο οποίος αν και γνωρίζει την αλήθεια, εξακολουθεί να μην παραδέχεται πως ο ΟΛΠΑ κάλυψε το κόστος των εργασιών διαμόρφωσης, όπως και της παιδικής χαράς.

Επίσης, ο κ. Ρώρος ρώτησε τον κ. Αλεξόπουλο για τα πυρηνελαιουργεία κι εκείνος αποποιήθηκε των ευθυνών του «καρφώνοντας» συναδέλφους του αντιπεριφερειάρχες, ακόμη και τον πολιτικό του προϊστάμενο. Προφανώς ο κ. Αλεξόπουλος αγνοεί τα περί συλλογικής ευθύνης σ’ έναν φορέα όπως η Περιφέρεια. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά…

Ο κ. Ρώρος ρώτησε όμως και τον κ. Παπαδημάτο για τα «350 μέτρα» που θα έκανε τη χάρη να παραδώσει στην πόλη ο πρώην Υπουργός της Ν.Δ., κ. Βαρβιτσιώτης καυτηριάζοντας πως ο εκλεκτός υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας είχε… σιωπήσει προτάσσοντας το κομματικό του συμφέρον, έναντι των συμφερόντων της πόλης.

Τέλος ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ περιμένει ακόμη από τον κ. Ψωμά να του απαντήσει σε ποιους Υπουργούς πήγε και δεν τον δέχτηκαν…, όταν έμπρακτα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει το ενδιαφέρον της για την Πάτρα.

Οι τηλεθεατές σε κάθε περίπτωση είχαν την ευκαιρία να εξάγουν τα συμπεράσματά τους…


Συγχαρητήρια σε Ρώρο για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Συγχαρητήριες επιστολές στον επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Γιώργο Ρώρο για τις επίμονες προσπάθειες που συμπεριέλαβαν τελικά την Πάτρα στη δράση των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου και μάλιστα πρώτη στην κατάταξη της αξιολόγησης, απέστειλαν τόσο ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γιώργος Καρανίκας, όσο και πρώην πρόεδροι και πρώην μέλη του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρανίκας αναφέρει στην επιστολή του πως «σας μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την έγκριση του open mall της πόλης σας που αποτελεί μία ακόμη επισφράγιση του πολύπλευρου έργου που τόσο ο Σύλλογος, όσο κι εσείς, επιτελείτε για την αναβάθμιση της τοπικής αγοράς σας. Η επιτυχία αυτή, εκτός από προσωπική καταξίωση, αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση του αξιόλογου δυναμικού συνδικαλιστών που διαθέτει η πυραμίδα μας, οι οποίοι δεν κάνουν πίσω στα τόσα προβλήματα και έχουν στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον».

Από την πλευρά τους οι διατελέσαντες πρόεδροι του ΕΕΣΠ, Σοφοκλής Κολαΐτης, Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Στριφτούλιας, Χρήστος Γκοτσόπουλος, Ανδρέας Μπενετάτος, και τα πρώην μέλη, Σπύρος Αποστολίδης και Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος τονίζουν «εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Γιώργο Ρώρο και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχία τους να ενταχθεί η Πάτρα στη δράση των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος για ακόμη μία φορά ανέδειξε τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης μας και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: