ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Στ.Κοντονής: Τίθενται εν αμφιβόλω τα φιλολαϊκά μέτρα

«Η κυβέρνηση έρχεται στο διάλογο όχι μόνο με πρόγραμμα αλλά με πεπραγμένα, την ώρα που η ΝΔ βάλει εναντίον των φιλολαϊκών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση και τα οποία τίθενται εν αμφιβόλω» τόνισε ο πρώην υπουργός 

«Θέλουμε να συζητηθούν σε όλα τα επίπεδα τα προγράμματα των κομμάτων για το τι έχει πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ και τι θα υλοποιήσει η ΝΔ» ξεκαθαρίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προσθέτοντας ότι οι «Γ. Βρούτσης, Γ. Στουρνάρας και Μ. Ξαφά κατέγραψαν το πεδίο στο οποίο θα κινηθεί η ΝΔ. Επισφάλεια στο ασφαλιστικό πρόβλημα με τις 120 δόσεις και απειλές».


Ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έρχεται στο διάλογο όχι μόνο με πρόγραμμα αλλά με πεπραγμένα, την ώρα που η ΝΔ βάλει εναντίον των φιλολαϊκών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση και τα οποία τίθενται εν αμφιβόλω».

«Η αντιπολίτευση κρύβεται» πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράλληλα ο πρώην υπουργός κάνοντας λόγο για υποκρισία της ΝΔ αναφορικά με τις 120 δόσεις, αναφέρθηκε στο ότι τις ψήφισε, αλλά δεν τις αποδέχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: