ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Το «φάλτσο» της Δημοτικής Αρχής με την Μπάντα


Η φωτογραφία προέρχεται από το βιβλίο «Δημοτική Μουσική Πατρών, το Χρονολόγιο ενός λαικού ωδείου», του εκλεκτού συμπολίτη Γιώργου Βιδάλη. ___________
Στον Δήμο Αθηναίων μονιμοποιήθηκαν οι 39 μουσικοί
«Οι "τυμπανοκρουσίες" στις πορείες για την ανεργία δεν δημιουργούν θέσεις εργασίες. Εκκωφαντικό παράδειγμα αδιαφορίας της απερχόμενης δημοτικής Αρχής είναι το θέμα της Δημοτικής Μουσικής, η οποία 4,5 χρόνια μετά και ακόμη παραμένει… βουβή» τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του Γιώργου Ρωρου ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ. 

«Παρά τις επανειλημμένες προτάσεις για την εξεύρεση λύσης προκειμένου να επανασυγκροτηθεί η Δημοτική Μουσική από τον πρώην Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, Θεόδωρο Αγγελόπουλο ο οποίος μάλιστα αναγκάστηκε να παραιτηθεί επειδή αγνοείτο συστηματικά, η δημοτική Αρχή δεν έκανε οποιαδήποτε ενέργεια.
Κατά πάγια τακτική της η πλειοψηφία του ΚΚΕ κρύφτηκε και γι’ αυτό το θέμα πίσω από τετριμμένες δικαιολογίας επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην Πολιτεία, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Αθηναίων αξιοποίησε σχετικό νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τους ΟΤΑ νομιμοποιώντας 39 μουσικούς» αναφέρει και καταλήγοντας συνεχίζει:
«Όταν τα τύμπανα της ανεργίας χτυπούν τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι τόσων οικογενειών της Πάτρας, είναι αδιανόητο η απερχόμενη Δημοτική Αρχή να σφυρίζει αδιάφορα. Είναι μία ακόμη απόδειξη της ανεπάρκειας της να δώσει ουσιαστική λύση στα φλέγοντα ζητήματα της πόλης», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Ρώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: