ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Παραιτήθηκε με δάκρυα στα μάτια η Τερέζα Μέι


 
«Έκανα ό,τι μπορούσα για να πείσω του βουλευτές να υποστηρίξουν την συμφωνία. Δυστυχώς δεν το κατάφερα» είπε με δάκρυα στα μάτια η Τερέζα Μέι. Παραμείνει ως υπηρεσιακή πρωθυπουργός. Πρόωρες εκλογές ζητούν οι Εργατικοί και το Εθνικό Κόμμα Σκωτίας.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα παραιηθεί από την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος .
Η Τερέζα Μέι θα παραμείνει ωστόσο στην εξουσία ως υπηρεσιακή πρωθυπουργός για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την εκλογή από το Συντηρητικό Κόμμα του διαδόχου της, μια διαδικασία, όπως ανακοίνωσαν οι Συντηρητικοί που αναμένεται να γίνει σε περίπου 6 εβδομάδες, πριν από την θερινή διακοπή των εργασιών του βρετανικού κοινοβουλίου στις 20 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: