ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Στην Τριών Συμμάχων σήμερα προεκλογική ομιλία Ρώρου


H Πάτρα γυρίζει οριστικά τα ρολόγια στην ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ!
Σήμερα Πέμπτη στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Τριών Συμμάχων, μπροστά από το άνθινο ρολόι που σηματοδοτεί την «αναγέννηση», αλλά και την ΩΡΑ των δημοτών, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, Γιώργου Ρώρου.
Ο κ. Ρώρος στη διάρκεια της ομιλίας του θα υπενθυμίσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, αναδεικνύοντας παράλληλα, όσα… συνειδητά δεν έγιναν από την απερχόμενη δημοτική Αρχή.
Πρόκειται για την τελευταία εκδήλωση του συνδυασμού ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ η οποία σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μέσα από τη διοργάνωση θεματικών εκδηλώσεων ανέδειξε τις προτεραιότητές της που βάζουν ξανά στο επίκεντρο τον άνθρωπο, δίνοντάς του φωνή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: