ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο Κούλης έχει βάλει μόνος του την θηλιά στο λαιμό του

 

Γ. Ραγκούσης: Πολιτικός νικητής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία

Ο λαός αποφασίζει αύριο για τον νικητή των εκλογών, αλλά ήδη σε 4 πεδία ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συνέτριψε πολιτικά τον κ. Μητσοτάκη. Θέσαμε το δίλημμα των εκλογών· φωτίσαμε την κυρίαρχη πολιτική αντίθεση στη χώρα· αντιστρέψαμε τα κυρίαρχα «όχι»· αποκαλύψαμε και αποδομήσαμε την ηγετική παρουσία του με την συνδρομή του ιδίου, είπε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Βαγγέλη Καραγεώργο και Δημήτρη Κουκλουμπέρη.


«Εγώ δεν θα κάνω πρόβλεψη για τις  εκλογές, αλλά διαπίστωση: Απολύτως βάσιμα και τεκμηριωμένα, υπάρχει πολιτικός νικητής», είπε ο κ. Ραγκούσης. «Όχι εκλογικός νικητής ακόμη, γιατί ο λαός θα μας πει αύριο τι αποφασίζει. Αλλά πολιτικός νικητής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία και συντριπτικά ηττημένος είναι ο κ. Μητσοτάκης», όπως τόνισε, επισημαίνοντας τέσσερις πλευρές αυτής της πολιτικής νίκης:
  • πάμε στις κάλπες με το πολιτικό δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία, το χειροπιαστό δίλημμα ανάμεσα στην Ελλάδα των πολλών και την Ελλάδα των ελίτ που εκπροσωπεί η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη
  • φωτίσαμε την κυρίαρχη πολιτική αντίθεση στην χώρα, ανάμεσα στο εξαρτημένο, δουλοπρεπές πολιτικό προσωπικό της διαπλοκής, που ευθέως παίρνει γραμμή από το κέντρο της παρασιτικής διαπλοκής με επικεφαλής τον κ. Μαρινάκη, και από την άλλη ένα πολιτικό προσωπικό που μπορεί να κάνει σωστά ή λάθη, αλλά δεν είναι εξαρτημένο ή διαπλεκόμενο, όσες αποφάσεις παίρνει τις πιστεύει
  • αντιστρέψαμε τα κυρίαρχα «όχι», κάτι πολύ δύσκολο ειδικά επειδή έγινε ενόψει ευρωεκλογών και όχι εθνικών εκλογών, τα «όχι στον Τσίπρα», «όχι στον ΣΥΡΙΖΑ», τα «να πάνε από εκεί που ήρθαν» που έλεγε η κ. Γεννηματά πέρυσι το Καλοκαίρι. Πλέον, τα κυρίαρχα «όχι» δεν είναι αυτά, αλλά το «όχι στην αντιλαϊκή λαίλαπα που ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης», «όχι τα πλεονάσματα στις τσέπες των λίγων και στις offshore της παρασιτικής ελίτ» 
  • την πλήρη αποκάλυψη και αποδόμηση της ηγετικής παρουσίας του Κ. Μητσοτάκη, με την συνδρομή… του ιδίου! Αποκάλυψη των πραγματικών πολιτικών του σχεδίων και της πολιτικής του ατζέντας, αλλά και αποδόμηση των ηγετικών του χαρακτηριστικών κατά τρόπο που έχει καταστήσει τον κ. Μητσοτάκη το βασικό πρόβλημα της ΝΔ
Υπογράμμισε παράλληλα ότι «αυτές οι τέσσερις κρίσιμες και κορυφαίες πολιτικές νίκες που έχουν ήδη συντελεστεί είναι αποφασιστικής σημασίας όχι μόνο ενόψει Ευρωεκλογών, αλλά όπως θα αποδειχθεί και ενόψει εθνικών εκλογών που εγώ πιστεύω τον πρωθυπουργό που το είπε ξανά στην ΕΡΤ ότι είναι προγραμματισμένες για το Φθινόπωρο. Μπορεί να μην έχουμε εθνικές εκλογές μεθαύριο, αλλά ό,τι συνέβη στη χώρα τους τελευταίους δύο-τρεις μήνες αποτέλεσε την θεμελίωση της “μητέρας των μαχών”» που θα γίνει στη συνέχεια».

Σχολιάζοντας το σενάριο της διατύπωσης αιτήματος του Κ. Μητσοτάκη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για πρόωρες εκλογές εάν θεωρήσει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής τον ευνοεί, αλλά και αν πρέπει Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσουν το γάντι, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «θεσμικά είναι μία ανοησία και μισή στην χώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν εκλογές μόνο εάν το θελήσει ο πρωθυπουργός, αν προκύψει μείζον εθνικό θέμα ή αν χάσει την δεδηλωμένη η κυβέρνηση, κάτι που επιβεβαίωσε πολύ πρόσφατα. Όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα ενός πρόχειρου, φτηνού εντυπωσιασμού».

«Θα συμβούλευα τον κ. Μητσοτάκη να μην απασχολεί το μυαλό του με το αν θα πάει και τι θα πει στον ΠτΔ, αλλά για το ενδεχόμενο να απαντήσει σε αυτούς που θα πάνε σε εκείνον το ίδιο βράδυ, μέσα από το ίδιο του το κόμμα, να του θέσουν πολύ σοβαρά θέματα. Το λέω, προεξοφλώντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τον κ. Μητσοτάκη.

» Ο κ. Μητσοτάκης έχει βάλει μόνος του την θηλιά στο λαιμό του, εδώ και πάρα πολύ καιρό κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα με μία αμετροεπή αλαζονεία και περηφανεύεται ότι έχει προβάδισμα της τάξης του 10%-15%. Ήρθε η ώρα να δούμε τα αποτελέσματα όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, γιατί η πολιτική πλευρά της αναμέτρησης έχει κριθεί», όπως επανέλαβε καταλήγοντας ο κ. Ραγκούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: