ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

'Ετοιμη σαν από παλίά η Φώφη για συγκυβέρνηση με ΝΔ

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Όμως, παρά το επιχείρημα που παρουσιάζει η Φ. Γεννηματά για να αιτιολογήσει την ικανοποίησή της για τα ποσοστά του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ως συνέπεια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, η ήττα του κυβερνώντος κόμματος όχι μόνο δεν επέφερε “στρατηγική νίκη” του φορέα, όπως θέλουν να προσδοκούν η ίδια και ο Ευ. Βενιζέλος, αλλά έφερε τη Ν.Δ. σε θέση ισχύος. Συνεπώς το ΚΙΝ.ΑΛΛ. εμφανίζεται να πανηγυρίζει για τη νίκη της Ν.Δ.


Διότι, μαζί με το γεγονός ότι το κόμμα της Φ. Γεννηματά δεν έχασε δυνάμεις, αλλά τις αύξησε κατάτι στις ευρωεκλογές -μένει να φανεί το ποσοστό στις εθνικές-, η στρατηγική της προσαρμόζεται εντονότερα πλέον στο επιχείρημα του ρόλου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ως “εγγυητή” της σταθερότητας. 

Συγκεκριμένα σε δήλωσή της ανέφερε ότι “προτεραιότητα για μας και σταθερός οδηγός στην πορεία μας είναι να βγει οριστικά από την κρίση η χώρα” και πως “αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε με συντηρητικές πολιτικές είτε από μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Δεξιάς είτε από κυβέρνηση της Δεξιάς με βολικά συμπληρώματα. Εμείς δεν θα συνεργήσουμε στη συνέχιση του αδιεξόδου. Η Ελλάδα χρειάζεται προοδευτική αλλαγή για να πάει μπροστά".

Για πρώτη φορά τόσο καθαρά η Φ. Γεννηματά είπε αυτό που εδώ και έναν χρόνο υπονοεί. Ότι θα συνεργαστεί με τη Ν.Δ. εφόσον αυτή δεν λάβει αυτοδυναμία. Όπως είπε η πρόεδρος του φορέα, συγκυβέρνηση μπορεί να γίνει μόνο με προγραμματικό πλαίσιο το οποίο θα είναι “προοδευτικό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: