ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Οι Μεσογειακοί στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ στην Αρχ. Ολυμπία


Οι ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες της Πάτρας θα είναι ειδική ενότητα στο 6ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στην Αρχαία Ολυμπία στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου. 

Στη διάρκεια του Διεθνούς Σχολείου, στο οποίο κάθε χρόνο συμμετέχουν σπουδαίοι πανεπιστημιακοί, ειδικοί και προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και των Μέσων Ενημέρωσης, οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ  Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 θα μιλήσουν για τη διοργάνωση και την πορεία της  προετοιμασίας. 
Εκ των εισηγητών του Διεθνούς Σχολείου θα είναι και ο γενικός γραμματέας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) Ιάκωβος Φιλιππούσης.  
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΤ, αναφέρει: 
«Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα για το 2019, οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα από τις 25 έως τις 31 Οκτωβρίου 2019, θα αποτελέσουν θέμα ξεχωριστής ενότητας στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ, που θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 28 Ιουνίου ως την 1η Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Θα γίνει παρουσίαση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, θα αναλυθούν τα οφέλη για την Πάτρα αλλά και για όλη την Ελλάδα, καθώς και θα επεξηγηθεί η συμβολή που μπορεί να έχει η τοπική κοινωνία. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής αλλά και ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Ιάκωβος Φιλιππούσης»
Ομιλητές στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ θα είναι και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού Καναλιού (Olympic Channel)  Γιάννης  Έξαρχος, καθώς και οι Γιώτα Αντωνοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του  Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και Κωνσταντίνα Γογγάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Αθλητισμού, στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: