ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Λυκουρέσης: Κοινωνία ολιγαρχών ο στόχος της ΝΔ





Παναγιώτης Λυκουρεσης
Αγαπημενος, ανιδιοτελης αγωνιστης της Αριστερας, στη Πατρα


Η αποκαλυψη απο τον ιδιο τον Κυριακο Μητσοτακη του κρυφου προγραμματος της ΝΔ εχει προκαλεσει εντονη ανησυχια ενω παραλληλα ενεργοποιησε τα αντανακλαστικα της κοινωνιας, η οποια αρχισε να αντιλαμβανεται τι ακριβως θα συμβει και στα εργασιακα θεματα, στα επιδοματα και τον 13ο μισθο σε περιπτωση παλινορθωσης της Δεξιας στην εξουσια.

Το ΑΚΡΑΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ μοντελο που ευαγγελιζεται ο Κυριακος Μητσοτακης οδηγει στην απολυτη ασυδοσια των εργοδοτων.

Οι εργαζομενοι θα ειναι υποχρεωμενοι να υπογραφουν συμβασεις επταημερης εργασιας με τον εργοδοτη να καθοριζει ποτε και ποσες ωρες θα δουλευουν. 

Προκειται για επιστροφη στο Μεσσαιωνα. Η ακραια νεοφιλελευθερη συνταγη της Ν.Δ θελει εργαζομενους χωρις δικαιωματα.

Προβλεπει επισης μισθους πεινας και καταργηση της ασφαλιστικης δικλειδας των επιδοματων για τους ανεργους. 

Σε μια χρεωκοπημενη χωρα στην οποια το 20% του πληθυσμου βρισκεται στα ορια της φτωχειας ο Κυριακος Μητσοτακης θεωρει πολυτελεια τη 13η συνταξη, τη μειωση του φορου στα ειδη λαϊκης καταναλωσης, στο ρευμα. 

Προφανως το μοντελο της ΝΔ βασιζεται στη καταργηση της προσπαθειας για ενισχυση των οικονομικα αδυνατων για να κατευθυνονται τα πλεονασματα στο μεγαλο κεφαλαιο. 

Η ΝΔ αρνειται τη δημοκρατια που βασιζεται στην ευημερια των πολλων και επιδιωκει τη διαμορφωση μιας ιδιοτυπης ολιγαρχιας. 

Τον λογο, τωρα εχουν οι ψηφοφοροι. 

Απευθυνομαι στους παλιους που τα εχουμε ζησει ολα αυτα. Απευθυνομαι στα νεα παιδια, που παλευουν με δυσκολια για το μελλον τους. Απευθυνομαι στα παιδια μου, για τα ιδια και προπαντων για τα εγγονια μου.

Για την αντιγραφή
Ντίνα Πεταλά - Παπασπυροπούλου

Πάτρα 24/5/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: