ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γ. Ρώρος: Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ θα είναι στο δεύτερο γύρο


«Καλώ να έρθει στο βήμα,  την "Πασιονάρια" του αριστερού κινήματος στην Πάτρα, την Γιώτα Ζέβλα» είπε ο Γιώργος Ρώρος  για την 90χρονη αγωνίστρια από την συνοικία Ζαβλάνη της πόλης.

Στις 26 του Μάη, σπάμε και τα δεσμά με το παρελθόν και τους ανθρώπους του
«Η νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι νίκη της Πάτρας. Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ θα είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών» ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης 23-5-2019, στην εντυπωσιακά μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ στην Τριών Συμμάχων ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.
«Από την πλατεία Τριών Συμμάχων μπροστά από το άνθινο ρολόι η Πάτρα γυρίζει τα ρολόγια της οριστικά στην ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, στην ΩΡΑ των δημοτών!
Και να είστε σίγουροι όταν οι πόλεις ΤΟΛΜΟΥΝ, ΝΙΚΟΥΝ!
Στις 26 του Μάη γκρεμίζουμε τα τείχη που έστησε γύρω από την πόλη η δημοτική Αρχή του ΚΚΕ απομονώνοντας την πόλη και στερώντας της κάθε αναπτυξιακή ευκαιρία. Ο κ. Πελετίδης καταγράφηκε ως ένας καλός άνθρωπος αλλά κακός διαχειριστής της Πάτρας.
Στις 26 του Μάη, όμως, σπάμε και τα δεσμά με το παρελθόν και τους ανθρώπους του. Κλείνουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες του λαϊκισμού που τάζουν λαγούς και πετραχήλια και σπεκουλάρουν στις πλάτες των εργαζομένων. Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, στη θέση που τους αξίζει!», επεσήμανε.
Όπως τόνισε ο κ. Ρώρος, «η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ θέλει μία πόλη αξιοπρεπή, όμορφη, λειτουργική, μία πόλη που με το βλέμμα της στραμμένο στη θάλασσα θα γίνει ξανά μητρόπολη της Δυτικής Ελλάδος και ολόκληρης της Πελοποννήσου.
Μια πόλη ευρωπαϊκή, αλληλέγγυα, δημοκρατική και φιλική προς όλους και όλες, προς τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και ξεχωριστές ικανότητες .
Μια πόλη με περισσότερο και ποιοτικότερο δημόσιο χώρο σε σχέση με σήμερα.
Μια πόλη που θα αγκαλιάζει τη νεολαία της, θα προωθεί τη δημιουργία, θα προβάλλει τον πολιτισμό, θα δίνει κίνητρα στην κοινωνική και συνεταιριστική οικονομία.
Μία πόλη με γειτονιές ζωντανές που θα παρέχουν ασφάλεια, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, μια πόλη καθαρή, πράσινη, πολιτισμένη. Ήρθε η ΩΡΑ να σπάσουμε την εγκατάλειψη και τη μιζέρια».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε πως οι δύο κατευθυντήριες γραμμές των δράσεων του συνδυασμού είναι η ανεργία και η νεολαία και το «κλειδί» για αυτές είναι η δίκαιη ανάπτυξη.
Στη συνέχεια έκανε αναφορά στις προτεραιότητες της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, όπως στα έργα των υποδομών, στο τρένο, στη διαχείριση των απορριμμάτων και των υδάτινων πόρων, στον πολιτισμό και στην κοινωνική πολιτική και μέριμνα, στην παιδεία, κ.α.
«Ζητάμε λοιπόν την υποστήριξη σας και την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτόν τον αγώνα, για ένα Δήμο με προοδευτικό αποτύπωμα που θα έχει ως βασικές αρχές, την πρόοδο, τη διαφάνεια, τη συμμετοχή, το διάλογο και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Για να πάψει η Πάτρα να είναι καταδικασμένη σε ξεπερασμένες και αναχρονιστικές πολιτικές.
Είμαστε εδώ και θα νικήσουμε ! Γιατί έχουμε λόγο και σχέδιο. Γιατί είμαστε όλοι μαζί!», κατέληξε.
Τον Γιώργο Ρώρο κάλεσε στο βήμα ο ένας εκ των εκπροσώπων Τύπου του συνδυασμού, Θ. Μενεγής.
Στη συγκέντρωση οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ έδωσαν τον παλμό, ενώ μεταξύ άλλων, παρέστησαν η αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ριζούλης και Κώστας Σπαρτινός, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια: