ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ν. Φίλης: Εφικτή η αναστροφή του αποτελέσματος


«Είναι εφικτό να υπάρξει αναστροφή του εκλογικού αποτελέσματος και θα κάνουμε το παν για αυτό» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. Μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, επισήμανε πως είναι προφανές ότι υπάρχει ένα μήνυμα το οποίο πρέπει να λάβει τόσο το κόμμα όσο η κυβέρνηση και να απαντήσει θετικά.


Όπως είπε, η εφαρμογή του μνημονίου, το οποίο ήταν λιγότερο επαχθές από τα προηγούμενα και με μία μέριμνα ενίσχυσης των κοινωνικά ασθενέστερων, επηρέασε αρνητικά τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Τώρα που βγαίνουμε από τους σκληρούς καταναγκασμούς των μνημονίων και έχουμε μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας να εφαρμόσουμε στοιχεία της δικιάς μας πολιτικής, πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει τη δυνατότητα μιας δεύτερης ευκαιρίας. 

Μίας δεύτερης ευκαιρίας για να αποδείξει ότι μπορεί να υπερασπιστεί ουσιαστικά τα δικαιώματα της κοινωνίας μέσα από ένα πρόγραμμα ανάπτυξης με κοινωνική αλληλεγγύη, οικολογική ισορροπία και δημοκρατία. Και οι τρεις όροι είναι σημαντικοί αλλιώς η ανάπτυξη είναι για τους λίγους και όχι για τους πολλούς» τόνισε ο Νίκος Φίλης.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης και συγκεκριμένα στην είσοδο 2 εκατ. ανασφάλιστων στη δημόσια υγεία, στην κανονικότητα που υπάρχει πλέον στην εκπαίδευση, καθώς καθηγητές και βιβλία είναι από την πρώτη μέρα στα σχολεία αλλά και στο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: