ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: Μάθε που ψηφίζεις με ένα κλικ


«Με τη θέσπιση της απλής αναλογικής, ως του μοναδικού εκλογικού συστήματος αντιστοίχισης της ψήφου των εκλογέων με την εκπροσώπησή τους στο οικείο συμβούλιο, η πολιτική συμμετοχή των πολιτών ενισχύεται ακόμα περισσότερο, συμβάλλοντας, με το τρόπο αυτό, στον εκδημοκρατισμό του πολιτικού βίου», τονίζεται χαρακτηριστικά από το Υπ. Εσωτερικών.

Σημειώνεται ότι, ειδικά για την πρώτη εφαρμογή του νόμου, ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. Οι επαναληπτικές εκλογές, όπου χρειαστεί, θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου.

Ένα κλικ είναι... αρκετό για να μάθει κάθε ψηφοφόρος που ψηφίζει στις Εκλογές 2019, καθώς άνοιξε η εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ «Μάθε Πού Ψηφίζεις» βρίσκεται σε λειτουργία - και είναι ήδη ενημερωμένη.

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις με ένα κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια: