ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ηλίας Γρηγόρης εξομολογούμενος από το fb

«Ευχομαι στην επιεικη κριση συντροφων, συνοδοιπορων και συμπολιτων...Σας ευχαριστω , ολους εσας, που με ανεχτηκατε διαβαζοντας τις επανειλημμενες αναρτησεις μου». Ηλίας Γρηγόρης όλος γεμάτος ειλικρίνια!

Φτανοντας στο τελος του ...long play... προεκλογικου αγωνα...Ξεκινησα στις 15 Δεκεμβρη...Πριν 5,5μηνες...Εκατονταδες ωρων συζητησεων,επαφων,συνεδριασεων,περιοδειων,ζωντανων εμφανισεων σε ραδιοφωνα και τοπικες τηλεορασεις,προωθωντας το πολιτικο σχεδιο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΤΑ... σημερα νοιωθω κατακοπος, και το τελευταιο κυτταρο μου ειναι γεματο πολιτικη δραση.....Ενοιωσα για αλλη μια φορα απογοητευση απο συμπεριφορες καιροσκοπων και ιδιοτελων..Εκανα οτι μπορουσα περισσοτερο, και βεβαια εκανα και πολλα λαθη, συγκρουομενος με διαφορους...Οχι απο ιδιοτελεια, αλλα νομιζοντας οτι βλεπω την μεγαλη εικονα, που οι αλλοι δεν εβλεπαν, παίρνοντας πρωτοβουλιες... Η ωρα του απολογισμου, η ωρα της αληθειας φτανει και για μενα, το βραδυ της Κυριακης... Ευχομαι στην επιεικη κριση συντροφων, συνοδοιπορων και συμπολιτων...Σας ευχαριστω , ολους εσας, που με ανεχτηκατε, διαβαζοντας τις επανειλημμενες αναρτησεις μου, το τελευταιο εξαμηνο...Για ενα μονον, θα σας διαβεβαιωσω ...Ησαν ολες ειλικρινεις,με βαση την δικη μου αληθεια!.....Ομως, οφειλω ακομη να κρατησω , οσες δυναμεις εχω, μεχρι στις 23 Ιουνη...ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ!!!!

(Από την προσωπική σελίδα του Ηλία Γρηγόρη στο fb)

Δεν υπάρχουν σχόλια: