ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Αχ αυτή η φιλανθρωπία της ΝΔ - Φθάνει μέχρι τη Γενεύη!



Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ δήλωσε μετά τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές ότι «υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων πολέμων είτε των πραγματικών είτε των πολιτικών». 


Σαφής ήταν η αναφορά του για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ότι μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής  καθίστανται αιχμάλωτοι πολέμου! 

«Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων πολέμων είτε των πραγματικών πολέμων είτε των πολιτικών» ήταν η σοκαριστική αναφορά του υποψήφιου βουλευτή με τη Ν.Δ., Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη που φανερώνει τον απόλυτο ρεβανσισμό ο οποίος διακατέχει τα στελέχη της Ν.Δ. 

«Παραδέχθηκε ο ίδιος στη συνέχεια ότι ήταν "χιούμορ" κάτι που μας έπεισε για άλλη μια φορά για την περίεργη αίσθηση του χιούμορ που έχουν μερικοί» αναφέρει σχόλιο της εφημερίδας ΑΥΓΗ. 

Είναι τουλάχιστον η δεύτερη φορά που αυτή την εβδομάδα αποτρόπαιες αντιλήψεις εν είδει χιούμορ έρχονται στο προσκήνιο καθώς τα στελέχη της Ν.Δ φαίνονται να μην κρατιούνται τώρα που αισθάνονται στα πρόθυρα της εξουσίας.

Και η Ράνια Σβίγκου, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο:  

«Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ «αιχμαλώτους πολέμου» αλλά μας «καθησυχάζει» ότι θα ...σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης!», σχολιάζει αναφορικά με δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτής της ΝΔ, Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη στο Attika TV.

Η ίδια προσθέτει ότι «παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: