ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

«Ιδιωτική ασφάλιση» υπόσχεται η Ν.Δ. διά του Στουρνάρα

Πρόκληση στην κοινωνία αποτελούν οι δηλώσεις Στουρνάρα Βρούτση καιμ Μηταράκη!
Ακόμα δεν έγιναν κυβέρνηση και αρχίζουν να διακηρύττουν τι θέλουν να εφαρμόσουν. Παίρνουν πίσω τις 120 δόσεις, την 13η σύνταξη και εξαγγέλλουν την ιδιωτική ασφάλιση. 


Μετά την ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα που αμφισβήτησε το Δημόσιο σύστημα Ασφάλισης και την χρηματοδότηση του στο 12th Insurance Conference δηλώνοντας ευθέως ότι «Τα περιθώρια χρηματοδότησης των συντάξεων από τον κρατικό προϋπολογισμό είναι πλέον στενά και επομένως απαιτείται ένα σύστημα συνταξιοδοτικών προϊόντων του ιδιωτικού τομέα» ήρθε και η αμφισβήτηση της ρύθμισης των 120 δόσεων.

“To αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι απορρίφθηκε και καταδικάστηκε η πρόταση του ασφαλιστικού, όπως είναι σήμερα, ενώ σημείωσε ότι οι πολίτες δεν αποδέχτηκαν την παροχολογία. Αναφορικά με τη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων, ο Γιάννης Βρούτσης στο 12th Insurance Conference

Όπως τόνισε με αυτούς τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές, το φαινόμενο θα επαναληφθεί και υποστήριξε ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως κάθε ρύθμιση, υπονομεύει την εθνική οικονομία, αλλάζει την κουλτούρα των πληρωμών και όσον αφορά στον υγιή ανταγωνισμό γίνεται τροχοπέδη για τις συνεπείς επιχειρήσεις και το συνεπή πολίτη.

O βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μηταράκης διευκρίνισε ότι η ΝΔ θα εφαρμόσει ένα ισορροπημένο ασφαλιστικό σύστημα τριών πυλώνων που θα παρέχει «βαθμούς ελευθερίας». Ένας από τους βαθμούς αυτούς ελευθερίας θα είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες.

«Ο ασφαλισμένος θα έχει βαθμούς ελευθερίας. Για παράδειγμα, θα διατηρεί το δικαίωμα να διαλέξει το φορέα ασφάλισής του ανάμεσα στον κρατικό πάροχο, σε επαγγελματικά Ταμεία ή ασφαλιστικές εταιρείες και θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει επενδυτικές στρατηγικές εντός καθορισμένων πλαισίων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: