ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Στον Γιώργο Ρώρο η αν.Υπ.Εξ. Σία Αναγνωστοπούλου

Η αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου, σε φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Βασ. Χριστόπουλο και τον Αρίστο Κουρτέση.



Είδε φίλους και συντρόφους, από τα παλιά, όπως ο συγγραφέας Βασ. Χριστόπουλος και ο Αρίστος Κουρτέσης


Με το Σταύρο Γούτσο, μπροστά στο εκλογικό κέντρο Ρώρου.
Η αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, δεν μπορούσε σήμερα, να μην περάσει από το εκλογικό κέντρο του Γιώργου Ρώρου.

Είδε φίλους και συντρόφους, από τα παλιά, όπως ο συγγραφέας Βασ. Χριστόπουλος, φωτογραφήθηκε μαζί τους, απαθανατίζοντας προεκλογικά στιγμιότυπα, συζήτησε για την πορεία του προεκλογικού αγώνα που λήγει απόψε και αναμένει και η ίδια, όπως όλοι τα αποτελέσματα των προσπαθειών, που καταλήγουν μετά από μία μακρά πολιτική  αγωνιστική πορεία.

Μεταξύ των συντρόφων, κάποιοι έχουν αφήσει ξεχωριστό αποτύπωμα στην πορεία της Αριστεράς της Πάτρας. Όπως για παράδειγμα ο Αρίστος Κουρτέσης, από τον χώρο των Ρηγάδων, του ΚΚΕ Εσ., αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αιχμή του δόρατος το κόμμα των ξηρών χρόνων του  1,5% πανελλαδικά, σε κάθε εκλογή, αλλά με αγωνιστική ορμή, που οφείλονταν κυρίως στην πίστη των λίγων μελών του και στην ανάγκη αλλαγών που ζητούσε την κοινωνία.

Αλλαγές όπως αυτές, που εκφράστηκαν μετά από τρεις δεκαετίες, στα χρόνια του 2012 - 2015, όπου με την καθοριστική συμβολή του κοινωνικού ΣΥΡΙΖΑ, αυτών των ανθρώπων, που παρακολουθούσαν από απόσταση τα τεκταινόμενα  εντός της Αριστεράς, που κάποτε αυτοχειριάζονταν καθημερινά, οι οποίοι ζητούσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, να ξανοιχτεί στην κοινωνία, για να τον εμπιστευθούν!

Η ευχάριστη διάθεση και αναμονή του αποτελέσματος, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Και αυτό εισέπραξε και η ίδια, η Σία Αναγνωστοπούλου, από τις κατ΄  ιδίαν εκτιμήσεις για την ανταπόκριση του κόσμου της Πάτρας.

Πυρετός στα τραπεζάκια διάθεσης ψηφοδελτίων από συντρόφους που πάσχιζαν και ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Ρώρος ήταν χωμένος ψυχή τε και σώματι στον υπολογιστή.

Αυτά στην είσοδο του εκλογικού κέντρου της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, του Γιώργου Ρώρου, γιατί μέσα γίνονταν το αδιαχώρητο, από φίλους του συνδυασμού που προσήρχοντο, για να λάβουν πληροφορίες και... βόλια, ψηφοδέλτια, για την αυριανή ψηφοφορία της Κυριακής 26-5-2019. Μίας ψηφοφορία, της οποίας το αποτέλεσμα θα κρίνει την πορεία της Πάτρας για τα επόμενα χρόνια, τα οποία θα είναι καθοριστικά για το μέλλον των Πατρινών.










Δεν υπάρχουν σχόλια: