ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Συνεχίζει πιστός στο σχήμα με το ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Κόκκαλης

«Η κίνηση ΚΟΣΜΟΣ θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πιστή στο εκλογικό πλαίσιο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» αναφέρει ο Πέτρος Κόκκαλης.


Σε δήλωση του ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης, εκπρόσωπος της Κίνησης ΚΟΣΜΟΣ, στο σχήμα ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με δήλωσή του αφού ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην εκλογή του υπογραμμίζει: 

«Η κίνηση ΚΟΣΜΟΣ θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πιστή στο εκλογικό πλαίσιο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ σε μια κατεύθυνση ουσιαστικής συνέργειας για την πρόοδο της δημοκρατίας, την εδραίωση του κοινωνικού κράτους και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης».


Ο Πέτρος Κόκκαλης, γνωστός στην Πάτρα από την επίσκεψή του και ομιλία του σε εκδήλωση του σχήματος που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΕΕΣΠ, συγκαταλέγεται σε αυτούς που εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ στη νέα Ευρωβουλή και αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω βαθιά, όλες και όλους που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, για να σας εκπροσωπήσω στο Ευρωκοινοβούλιο σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της Ευρωπαϊκής μας Δημοκρατίας.

Ως εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης ΚΟΣΜΟΣ, θέλω να δηλώσω ότι θα δουλέψουμε σκληρά για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και των κοινωνικών ανισοτήτων με εργαλείο τους Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ για το 2030 με στόχο ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο σε μια βιώσιμη Ευρώπη.

Θα αξιοποιήσω την εμπειρία μου στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέσα από αυτή, θέλω να συμβάλλω στη στήριξη Δήμων και Περιφερειών της χώρας μας για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών εργαλείων και για τη δημιουργία ευκαιριών βιώσιμης και έξυπνης ανάπτυξης στον τόπο μας, ιδιαίτερα για τις νέες και τους νέους.

Η κίνηση ΚΟΣΜΟΣ θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πιστή στο εκλογικό πλαίσιο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ σε μια κατεύθυνση ουσιαστικής συνέργειας για την πρόοδο της δημοκρατίας, την εδραίωση του κοινωνικού κράτους και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξη».

Με τον Πέτρο Κόκκαλη στην εκδήλωση του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, που έγινε στις 13-5-2019, στον ΕΕΣΠ, με ομιλητές τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη, τον αθλητή τάεκβοντο Νικολαΐδη, την Λιδία Κονιόρδου, τον Θοδωρή Δουλουμπέκη και τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: