ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Το γουρλίδικο κιόσκι στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας!

Ξεκίνησε λειτουργία του, πριν καλά-καλά κατασκευαστεί, το κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ. στην πλ. Γεωργίου. Πάτρας.




Στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Ρώρου, δείχνουν φανερά να διακατέχονται από την αισιοδοξία για νικηφόρο είσοδο στην β'  Κυριακή


Στήθηκε κιόλας το κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Γεωργίου Πάτρας, στο άνω μέρος, εκεί που ήταν στημένο και στις προηγούμενες εκλογικές χρονιές, από το 2012 και εντεύθεν.

Θεωρούν γουρλίδικη την μεριά αυτή, καθότι κατά τις τελευταίες αναμετρήσεις έχει βγάλει το χώρο νικητή και αυτό δείχνει να αχνοφαίνεται τις τελευταίες ημέρες.

Στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Ρώρου, δείχνουν φανερά να διακατέχονται από την αισιοδοξία για νικηφόρο είσοδο στην β'  Κυριακή, με καλό τελικό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Λάμπρου από τα στελέχη της παράταξης και υποψήφιος του συνδυασμού, μας παραπέμπει στην κινητικότητα υπέρ των ψηφοδελτίων που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πήγαινε στην πλατεία. Τώρα στήνεται το κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ, να δεις πως ζητά ο κόσμος το ψηφοδέλτιο».

Πράγματι λίγα λεπτά εκεί, στην πλατεία, ως παρατηρητής, αντιλαμβάνεσαι αυτό που επισημάνθηκε νωρίτερα. 

ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ. Διαλέγετε πρόσωπα και ψηφίζετε. Αλλά μην ξεχνάτε την συγκέντρωση του συνδυασμού του Γιώργου Ρώρου, αύριο Παρασκευή 23 Μαΐου, στις 8.30 μμ στην πλατεία Τριών Συμμάχων.
 
-΄Εχετε  σταυρωμένα ψηφοδέλτια; Σταυρωμένο το θέλω, ακούς να ρωτούν ψηφοφόροι του χώρου. Και αμέσως μετά:
-Στις δημοτικές ψηφίζουμε το Ρώρο. Στις ευρωεκλογές το πράσινο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παπαδημούλη, τον Πλουμπίδη, τον Κόκκαλη και τους άλλους. Στην Περιφέρεια ΔΕ, ποιος βάζει;
-Μα υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο Κώστας Τηλιγάδας...
-Αυτός ο νέος  που εργάζεται στον ΟΑΕΔ; Πολύ καλός! η ανταπόκριση του ερωτώντος.
-Ο Μιχ. Σιδηρόπουλος...
-Α, αυτόν τον ξέρω, είναι ο νεαρός στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ...
-Ο Κώστας Κόντης...
-Κια αυτόν τον ξέρω.
-Η Φιλαρέτη Ζαφειροπούλου, πανεπιστημιακός της Πάτρας και από την Αιγιάλεια ο οινολόγος Γιώργος Αποστολόπουλος.
-Μπράβο ρε παιδιά, αξιόλογοι οι άνθρωποι που βάζουν. Δώστε τα μου όμως, σταυρωμένα. 

Λίγο ακόμη, να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα.. Αποστόλης Σταθόπουλος και Βασ. Χριστόπουλος.

Κι αυτές οι συζητήσεις γίνονται ενώ η κατασκευή του ξυλότυπου στεκιού συνεχίζεται και ο καιρός δείχνει την διάθεσή του για βροχή.

Εντέλει, μετά από λίγη ώρα το στέκι επενδύεται εσωτερικά και εξωτερικά από αφίσες του Αλέξη Τσίπρα και διαφημιστικών φυλλαδίων της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου. Και αμέσως μετά σκεπάζεται με νάιλον η οροφή και οι εξωτερικές πλευρές με τις αφίσες του Προέδρου.

Αρχίζουν να πέφτουν οι πρώτες αραιές ψιχάλες, όταν διαβάτης περαστικός μπροστά από το στέκι, σταματά και αυτός για να προμηθευτεί ψηφοδέλτια.

Και οι πρώτες του κουβέντες έρχονται ως συμβουλή: Δεσποινίς πρέπει να τραβήξετε το τραπεζάκι σας πιο μέσα. Θα σας μουσκέψει τα ψηφοδέλτια η βροχή που θάρθει.

Και ήρθε. Αλλά οι κατασκευαστές έμειναν εκεί, μαζί με τους υπολοίπους.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο δάσκαλος, ο Αποστόλης Σταθόπουλος και ο Βασίλης Χριστόπουλος, ο συγγραφέας, κράτησαν άμυνα στις πολιτικές καταιγίδες των μνημονιακών χρόνων και δεν θα άντεχαν μία βροχούλα ανοιξιάτικη;

Έμειναν και συνήθισαν, χωρίς να τους χαλάσει η διάθεση!


Άλλωστε οι σύντροφοι, οι συνυποψήφιοι και οι φίλοι παρέλασαν από κει. Το στέκι είπαμε είναι γουρλίδικο και αναμένεται να το αποδείξει το βράδυ της Κυριακής.

Η βεβαιότητα περί γουριλίδικου, δεν λείπει και από τον Ηλία Γρηγόρη, που άφησε τη δουλειά του στο οδοντιατρείο, για να περάσει από 'κει, να πάρει μυρωδιά ΣΥΡΙΖΑ! Και ψηφοδέλτια που του έλειψαν. Τρεις μέρες ακόμη και είναι αυτές που εντείνεται η μάχη του ψηφοδελτίου!

Η Αλεξάνδρα Βουγιουκλάκη στο τραπεζάκι με τα ψηφοδέλτια.
  









Δεν υπάρχουν σχόλια: