ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Γ. Ρώρος: «Πληγή» οι καταστροφές κουκουλοφόρων


Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, καταδικάζει την καταδρομική επίθεση αγνώστων κουκουλοφόρων στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να υποστούν σημαντικές υλικές ζημιές έντεκα εμπορικά καταστήματα.
Ας σημειωθεί δε, ότι η συγκεκριμένη επίθεση έλαβε χώρα μία μόλις ημέρα μετά την επίθεση και τους βανδαλισμούς στο εκλογικό κέντρο της ΩΡΑ Πατρών στην οδό Κορίνθου.«Είναι αδιανόητο για την οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση άγνωστοι να ξεσπούν σε εμπορικά καταστήματα.
Τέτοιου είδους ενέργειες που υπηρετούν τη βία και την ανομία και ευνοούν το κλίμα της σύγχυσης είναι καταδικαστέες και σε κάθε περίπτωση αποβαίνουν σε βάρος της ίδιας της κοινωνίας μας, αλλά και του εμπορικού κόσμου και των εργαζομένων.
Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι «ξεσπούν» στα καταστήματα της Πάτρας εντείνοντας τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου. Η δημοκρατία προάγει το διάλογο. Οι οποιεσδήποτε λοιπόν διαφορετικές αντιλήψεις πρέπει να κατατίθενται ανοικτά κι όχι σε βάρος της κοινωνίας», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: