ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Οι γυναίκες της «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» «ξαναχτύπησαν»

Γιώργος Ρώρος - Βικτωρία Αγγελοπούλου.

Τεράστια απήχηση είχε η εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι γυναίκες της παράταξης Γιώργος Ρώρος / Ώρα Πατρών στο Έσπερο, στην Πλατεία Γεωργίου Α΄,  το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5. 
Με τίτλο της εκδήλωσης «Βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου» οι υποψήφιες του συνδυασμού, μοίρασαν στους περαστικούς γλαράκια με βασιλικό και άλλα αρωματικά φυτά, μαζί με προεκλογικά, ενημερωτικά φυλλάδια για τις επικείμενες εκλογές. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Ιόνια  Ορχήστρα με μαέστρο τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. 
Στο γύρω χώρο της εκδήλωσης είχαν εκθέσει τα έργα τους οι  Πατρινοί Εικαστικοί Καλλιτέχνες: Τηλ. Βάσσος, Χρ. Γκίκας, Κατ. Γκατζούνα, Νικ. Κατσιδήμα, Δεσ. Λαζαρίδη, Γιαν. Λιβαθινός, Κων. Μελισσαρόπουλος, Παν. Παναγοπούλου, Δημ. Παπαδημητροπούλου, Αν. Νταλάπας, Σάρα Τσομπανίδη και Νάσος Τσομπανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: