ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Περήφανη και για την αποστασία η Ντόρα Μπακογιάννη

 

Υιοθετώντας εμμέσως τις ακριοδεξιές χυδαιότητες για τον πατέρα του Αλ. Τσίπρα - "Καρφί" στον πρόεδρο της Ν.Δ.: "Απαντώ στον πρωθυπουργό γιατί ο Κυριάκος ήταν αγέννητος εκείνη την εποχή".

Τις ακροδεξιές χυδαιότητες για την εργασία του πατέρα του πρωθυπουργού την περίοδο της χούντας υιοθέτησε εμμέσως χθες στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Ν.Δ. θέλησε να απαντήσει στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην αποστασία του 1965, στην οποία ο πρόεδρος της Ν.Δ. για κάποιο λόγο απέφυγε να απαντήσει και να υπερασπιστεί την πολιτική ιστορία του πατέρα του - κάτι που η Ντ. Μπακογιάννη σημείωσε...

«Ο Αλ. Τσίπρας, κουνώντας το δάχτυλο στον Κ. Μητσοτάκη, του είπε με την 'κουτσογιώργιο λογική' ότι δεν δικαιούται να ομιλεί περί αποστασίας λόγω οικογενειακής κληρονομιάς» είπε η Ντ. Μπακογιάννη και συνέχισε: «Αντιπαρέρχομαι τη γνωστή φασιστική λογική της οικογενειακής ευθύνης για να απαντήσω εγώ στον πρωθυπουργό -γιατί ο Κυριάκος ήταν αγέννητος εκείνη την εποχή- που έχω μερίδιο της οικογενειακής ευθύνης, ότι είμαι περήφανη για τους δημοκρατικούς αγώνες του πατέρα μου από την Κατοχή μέχρι τη δικτατορία των συνταγματαρχών».

Αλλά η Ντ. Μπακογιάννη δεν αρκέστηκε να δηλώσει περήφανη για την αποστασία. Ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει πως «εύχομαι το ίδιο να μπορεί να πει και ο Αλ. Τσίπρας για τον δικό του πατέρα».

Εντελώς τυχαία, στο ίδιο επίπεδο με την Ντ. Μπακογιάννη κινήθηκε χθες και η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», η οποία στην πρώτη της σελίδα ρωτούσε «Αλέξη, τι έκανε ο πατέρας σου στην επταετία με τον 'Σκαπανέα';» και σε εσωτερική σελίδα ισχυριζόταν ότι «ο πατέρας του Τσίπρα έκανε χρυσές δουλειές με την 21η Απριλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: