ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Τουρλουμπούκι γίνεται στο Ποτάμι για τη Συμφωνία



Στη συνεδρίαση του Π.Σ. του Ποταμιού αποφασίστηκε απόψε η ψήφος κατά συνείδηση στην συμφωνία των Πρεσπών. Όπως σημειώνεται στην απόφαση "τα στελέχη του Ποταμιού επανέλαβαν την αρχή του Κινήματος ότι τα σύγχρονα κόμματα δεν είναι στρατόπεδα και οι βουλευτές πρέπει να μπορούν να ψηφίζουν κατά συνείδηση, πλην των ψηφοφοριών που σχετίζονται με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης σε κυβερνήσεις".


Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, «παρά τις αδυναμίες της», τάσσεται ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Γραμματικάκης με ανακοίνωση που εξέδωσε από το Στρασβούργο και κάνει έκκληση για «νηφαλιότητα», τονίζοντας ότι «κανένας δεν έχει το μονοπώλιο του πατριωτισμού».
«Παραμένει η τοποθέτηση μας ως προς την Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε ο ευρωβουλευτής Μιλτιάδης Κύρκος στην ΕΡΤ1 και «σήμερα φαντάζομαι θα επιβεβαιωθεί», «Το ΠΟΤΑΜΙ εδώ και μήνες έχει αποφασίσει για την Συμφωνία των Πρεσπών», με γνώμονα το εθνικό συμφέρον όπως είπε και ο κ. Θεοδωράκης.

«Δεν την στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών το ΠΟΤΑΜΙ, τη στηρίζει το μισό ΠΟΤΑΜΙ» δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Αμυράς.  Ωστόσο όπως είπε «δεν θα υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας εμείς δεν έχουμε τέτοια στο ΠΟΤΑΜΙ.

«Η προσπάθεια είναι να στηριχθεί η Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Γιώργος Μαυρωτάς. Δεν έχει αλλάξει η αρχική μας στάση στήριξης της Συμφωνίας, έχει αλλάξει το πολιτικό πλαίσιο. Το τι επιλογές έχουμε θα συζητηθεί στο απόγευμα. Στηρίζουμε την Συμφωνία αλλά θα αποφασίσουμε με βάση το πολιτικό πλαίσιο επανέλαβε μιλώντας στο ΣΚΑΙ. Ωστόσο «δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: