ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Προς Πατακό: Εμείς θέλομεν δασικό, δεν θέλομεν γαμιά


Καλοκαίρι 2009. Αριστ. Στυλ. Παττακός, δεξιά ο διοικητης του ΕΑΤ-ΕΣΑ Θ. Θεοφιλογιαννάκος, στο ξενοδοχείο Καλυψώ στο Λαγονήσι. Στα χρόνια της δόξης του ο Πατακός, μέχρι και τα σεξουαλικά του νομού Ιωαννίνων κλήθηκε να επιλύσει!


«Αξιότιμη Στελειανό Πατακόν»: «Της γαινέκαις της γαμούμε μόνη μας»!


«ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ συμπληρώνονται φέτος από τον κήρυξη του αμερικανόπνευστου στρατιωτικού πραξικοπήματος που επεβλήθη στον ελληνικό λαό, με σκοπό την ανακοπή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα και τον γεωστρατηγικό έλεγχο της περιοχής ανατολικής Μεσογείου από τις ΗΠΑ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τριάντα τρία χρόνια πέρασαν από την πτώση αυτού του λαομίσητου στρατιωτικού καθεστώτος, των επίορκων συνταγματαρχών, που κάνοντας χρήση κρατικών επιτελικών σχεδίων, τα οποία είχαν καταρτισθεί από ετών, με σκοπό την απόκρουση του αμφιλεγόμενου… εσωτερικού κινδύνου, άρπαξαν την εξουσία με τη χρήση των όπλων που τους είχε εμπιστευθεί η Πατρίδα, στέλνοντας στη συνέχεια στα ξερονήσια της εξορίας τους δημοκρατικούς πολίτες που είχαν προγράψει, ενώ έκλεισαν στα δεσμωτήρια όσους αντέταξαν και την παραμικρή φωνή διαμαρτυρίας .

ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΩ από το βάρος των ανομημάτων τους και το μεγάλο έγκλημα της προδοσίας της Κύπρου κατέρρευσαν, μετά από μια επταετία, άφησαν πίσω τους ερείπια, εθνικά και οικονομικά.

ΠΟΙΑ ΗΣΑΝ αυτά; Μια ελληνική Οικονομία υπονομευμένη από το χρέος και τον πληθωρισμό, στα οποία την είχαν βουλιάξει η υπεξαίρεση και η κακοδιαχείριση του Δημόσιου χρήματος. Μια Κύπρο κατεχόμενη κατά μεγάλο μέρος της από τους Τούρκους σωβινιστές, που το καλοκαίρι του 1974 επενέβησαν βάρβαρα, κάνοντας κακή  χρήση της συμφωνίας της Ζυρίχης, βάσει της οποίας εγγυήτριες δυνάμεις του νεοσύστατου Κυπριακού κράτους ήσαν τα κράτη Ελλάδα, Τουρκία και Μεγ. Βρετανία. Μια επέμβαση που έγινε με αφορμή το προδοτικό πραξικόπημα που πραγματοποίησαν κατά του λαοπρόβλητου  Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αντίστοιχοι ελληνοκύπριοι σωβινιστές, οι οποίοι υποκινήθηκαν από την στρατιωτική χούντα της Ελλάδας. Έλληνες, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους αγνοούμενους, η τύχη των οποίων παραμένει άγνωστη ακόμη και σήμερα. Σωρεία  νεκρών στα πεδία των μαχών και από τις δύο πλευρές».

(Πρόλογος από το αντιδικτατορικό λεύκωμα  «Αντιδικτατορικός Τύπος της Αχαΐας» κοινή έκδοση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας και  ΕΣΔΙΑ ν. Αχαΐας, το 2007, στα σαράντα χρόνια από την  επιβολή του δικτατορικού καθεστώτος).

Όμως στην επταετία των Συνταγματαρχών δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, όπως η διαμάχη χωρικού των Ιωαννίνων με τον δασικό υπάλληλο των Αγνάντων, που τελικά ζητούσε από τον Στ. Πατακό να τον συναιτήσει!

Διαβάστε το εκ τεσσάρων σελίδων έγγραφο-επιστολή προς Πατακό:






Δεν υπάρχουν σχόλια: