ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Πελετίδη μίζερος κοινωνικά και ασυγχώρητος πολιτικά!


Ούτε το χρώμα της οφειλόμενης συγγνώμης προς τον Α. Παναγιωτόπουλο, που έθαυε το βαφτιστήρι του, δεν γνωρίζει ο  εικονιζόμενος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης!

 
 Στο νέο ενημερωτικό δελτίο που εκδόθηκε από το Δήμο Πατρέων, αφαιρέθηκε το όνομα της παράταξης «Αγωνιζόμενοι Πολίτες», χωρίς την ευαισθησία της οφειλόμενης συγγνώμης προς τον βλαφθέντα Παναγιωτόπουλο, που την ίδια ώρα κήδευε το 22χρονο  βαφτιστήρι του στην Κρήτη!


Μίζερη επανόρθωση Πελετιδέϊκης μορφής έκανε την εμφάνισή της σήμερα,μετά την Μπερτοδούλεια απόπειρα να εμφανίσουν τον Α. Παναγιωτόπουλο ως ψηφίσαντα το κατευθυνόμενο για το Φορολογικό, ψήφισμα Πελετίδη-ΚΚΕ, που εκδόθηκε λίγη ώρα μετά την αναγγελία Τσακαλώτου ότι επίκειται συμφωνία με τους θεσμούς για την αξιολόγηση.

Στο νέο ενημερωτικό δελτίο που εκδόθηκε από το Δήμο Πατρέων, αφαιρέθηκε το όνομα της παράταξης «Αγωνιζόμενοι Πολίτες», χωρίς την ευαισθησία της οφειλόμενης συγγνώμης προς τον βλαφθέντα Παναγιωτόπουλο, που την ίδια ώρα κήδευε το 22χρονο  βαφτιστήρι του στην Κρήτη!

Βλέπετε, το Κόμμα ποτέ δεν κάνει λάθος. Πως θα ζητήσει συγγνώμη!

Παράλληλα, ούτε μία αναφορά δεν γίνεται στην κατάθεση σχετικοιύ ψηφίσματος για το Ασφαλιστικό εκ μέρους της ΡΑΠ, στο Δημοτικό Συμβούλιο της π. Παρασκευής! Τόση είναι η ευαισθησία των ιθινόντων του Δήμου Πατρέων πιά!

Στο σχετικό Δελτίο του Δήμου αναφέρονται τούτα, ως πρόλογο της επανάληψης αποστολής του ψηφίσματος.

«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 22 Απριλίου, η Δημοτική Αρχή έφερε ως κατεπείγον προς συζήτηση, το θέμα του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση και σαρώνει τα όποια ασφαλιστικά δικαιώματα έχουν απομείνει, με τις υπογραφές του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνας Γεροπαναγιώτη και όλων των συμβούλων της Δημοτικής Αρχής.

Το θέμα ψήφισαν - στήριξαν, εκτός από την πλειοψηφία και όλες οι παρατάξεις που παρίσταντο: Νέα Πόλη, Τώρα για την Πάτρα,  Ανυπότακτη Πολιτεία, Πάτρα Δική μας Πόλη, Όλοι μαζί για την Πάτρα, Δημοτική Κίνηση ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ.
Η μόνη παράταξη που δεν ψήφισε, ήταν η ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται ότι την αλχημία που διέπραξε ο Δήμος, κατά την απεργία των ΜΜΕ, την ανέδειξε το Istologio G. Mosxou με χθεσινή και προχθεσινή ανάρτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: