ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Συνάντηση μεθ' οίνου, ζύθου και νηστήσιμων εδεσμάτων

Δηλώσεις Πελετίδης κατά την έξοδο από την παραλιακή ψαροταβέρνα του ΟΠΑΘΑ.


Μεταξύ δημοτικής Αρχής Πατρέων και δημοσιογράφων του πατραϊκού δημοτικού ρεπορτάζ, σε παραλιακή ταβέρνα

Συνάντηση μεθ' οίνου, ζύθου και νηστήσιμων εδεσμάτων, είχαν το μεσημέρι σήμερα, ημέρα Μ. Παρασκευής, με τους δημοσιογράφους των πατραϊκών ΜΜΕ, που καλύπτουν το δημοτικό ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και οι αντιδήμαρχοι Πατρέων.

Το εορταστικό τραπέζι εδόθη στην παραλιακή ταβέρνα του ΟΠΑΘΑ, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και οι συζητήσεις κυμάνθηκαν σε χαλαρό στυλ  μεταξύ της τρέχουσας δημοτικής κατάστασης και της πολιτικής επικαιρότητας. 

Οι ειδήσεις όπως, μου μετέφερε εκτός ταβέρνας γαρ, κάποιο πουλάκι, ήταν αρκετές και καρποφόρες. Αλλά μέχρι το ξεσκαρτάρισμά τους, το Istologio διατηρεί τις επιφυλάξεις του. 

Άλλωστε οι κουβέντες που ανοίχτηκαν σε κάθε τραπέζι ήσαν ήπιες και όπως πάντα, δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας.  Ήτοι της Σταύρωσης του Θεανθρώπου, καθώς ο προσκαλών συνδαιτήμων είναι απλά μόνον ένας προεξάρχων δημοτάνθρωπος, που παράγει ειδήσεις για την δημοτική καθημερινότητα της πόλης των Πατρών. 

Αυτά, αν και σε κάποια «πιάτα», όπως μαθαίνω, κεντρικό μενού ήταν η στάση της κυβερνητικής Αριστεράς. Θα μου πείτε, σιγά την είδηση! Λες και δεν την έμαθε κιόλας εκείνο στην Αθήνα; Εννοώ το... Πουλάκη. Τώρα πως έγινε, μη με ρωτάτε. Εν οίδα ότι ουδέν οίδα! Κατά πως λέει και ο  φιλόσοφο Αρκεσίλαος, που βάλθηκε να κάνει «φορτωτική» στον Σωκράτη, πως λέει κακές κουβέντες. Και κάπως έτσι τον έστειλαν για υποχρεωτική εργασία στο «Γκουλάκ», παρέα με τον Ζερζεβούλ, στον κάτω κόσμο!  

Οι φωτογραφίες-τεκτήρια της υπερδραστηριότητας και της κατανάλωσης εδεσμάτων, είναι από το τραπέζι που παρέθεσε  στους δημοσιογράφους σήμερα, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στην παραλιακή ταβέρνα του ΟΠΑΘΑ. 














 



Δεν υπάρχουν σχόλια: