ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Επίθεση γνωστού τραμπούκου κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ

Πήρε θέση ο Μηταφίδης για τα σημερινά επεισόδια  στην κεντρική αγορά (ΒΙΝΤΕΟ)
Είναι η κουλτούρα αυτών των ανθρώπων. Είναι γνωστοί» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στον Alpha.

Ο Τριαντ. Μηταφίδης μιλά στον Alpha για τα σημερινά επεισόδια στην κεντρική αγορά


Τραμπούκικη είναι η επίθεση που δεχθήκαμε, δίνει την απάντηση του στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, αντιστασιακός και πρόεδρος της ΕΔΙΑ συμπρωτεύουσας, για τα σημερινά επεισόδια και τους τραμπουκισμούς που ασκήθηκαν. Παρών στο επεισόδιο ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης. 

«Γιατί δεχθήκαμε επίθεση από έναν γνωστό ακροδεξιό μέσα στην αγορά; Αυτό αποτελεί κριτήριο; Φυσικά και δεχθήκαμε και τις παρατηρήσεις τους. Εμείς δεν λέμε ότι πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας και είδατε ότι με πολύ ευθύνη πήγαμε να συζητήσουμε με τον κόσμο μέσα στην αγορά. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την τραμπούκικη επίθεση που δεχθήκαμε. Είναι η κουλτούρα αυτών των ανθρώπων. Είναι γνωστοί» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: