ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ο... νοικοκύρης δήμαρχος απέλυσε τους εργαζόμενους

Παρά το ότι η κυβέρνηση είχε παρατείνει μέχρι τέλους 2016 την απασχόλησή τους!

Την απόλυση συμβασιούχων του Δήμου Ωραιοκάστρου καταγγέλλει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ρίχνοντας αποκλειστικά την ευθύνη στη Διοίκηση του Δήμου, καλώντας, ταυτόχρονα, τον Δήμαρχο της πόλης, Αστέριο Γαβότση, να ανακαλέσει την πράξη καταγγελίας των συμβάσεων των ανωτέρω εργαζομένων. 


Επισημαίνεται ότι, με πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Α΄-ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 184/30-12-2015) παρατάθηκαν οι συμβάσεις των εν ενεργεία συμβασιούχων μέχρι το τέλος του 2016.

Σύμφωνα με την Π.Ο.Ε-ΟΤ.Α., επί του θέματος, ήδη έχει υπάρξει παρέμβασή της στο ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. και δομολογείται σχετική νομοθετική ρύθμιση για την διευθέτηση του θέματος.

“Η «εύκολη λύση» της απόλυσης εργαζομένων σε αυτήν ιδιαίτερα την χρονική και οικονομική συγκυρία δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση καν επιλογή!!!”, σχολιάζει η Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: