ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

«Έστρωσαν» τραπέζι σε τροφίμους ιδρυμάτων της Πάτρας


Στο Άσυλο Ανιάτων. Ο Γιώργος Κοτοπούλης, ο Νίκος Αθανασόπουλος και ο Άρης Γκατζόγιας (διευθυντής Ιδρύματος).



Μοίρασαν 400 μερίδες φαγητό στα Ιδρύματα: Άσυλο Ανιάτων, Κιβωτός Αγάπης, Σύλλογος  Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, Μέριμνα και  Κωνσταντοπούλειο


Με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και  Αναψυχής  Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ)  «έστρωσαν» το τραπέζι στους τροφίμους πέντε ιδρυμάτων  της Πάτρας.

Ειδικότερα την περασμένη Παρασκευή 22 Απριλίου εκπρόσωποι των δύο παραπάνω φορέων μοίρασαν 400 μερίδες φαγητό στα Ιδρύματα: Άσυλο Ανιάτων, Κιβωτός Αγάπης, Σύλλογος  Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, Μέριμνα και  Κωνσταντοπούλειο.   

Οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων, που παρέλαβαν τις μερίδες του φαγητού, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για σημαντική βοήθεια καθώς  σχεδόν στο σύνολό τους τα ιδρύματα αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα χρηματοδότησης με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν ακόμα και προβλήματα κάλυψης των αναγκών πρώτης ανάγκης.   

«Μη μας ξεχάσετε»  ήταν η χαρακτηριστική φράση  των υπευθύνων των ιδρυμάτων  προς τους εκπροσώπους των δύο φορέων  οι οποίοι από την πλευρά τους υποσχέθηκαν η συγκεκριμένη ενέργεια να έχει συνέχεια και στο μέλλον.

Στην παραπάνω διοργάνωση από πλευράς  ΕΣΗΕΠΗΝ συμμετείχαν ο ταμίας της Ένωσης Ζώης Μαρίνος και το μέλος Μαρίνα Ριζογιάννη και από πλευράς Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ο πρόεδρος Γιώργος Κοτοπούλης και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Αθανασόπουλος.  

  Στην ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ. Ο Γιώργος Κοτοπούλης, η Κατερίνα Νικολάου και ο Νίκος Αθανασόπουλος.
 
 Στη ΜΕΡΙΜΝΑ. ΗΛουκία Μαρκάτου (προϊσταμένη Ψυχοπαιδαγωγικής Υπηρεσίας Μέριμνας), ο Γιώργος Καρβουνιάρης (γραμματέας ΕΣΗΕΠΗΝ), η Μαρίνα Ριζογιάννη, ο Νίκος Αθανασόπουλος και η Γιώτα Τόγια (διευθύντρια Μέριμνας).  
Στο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ. Η Μαρίνα Ριζογιάννη, ο Νίκος Αθανασόπουλος και ο Γιώργος Σολωμός (διευθυντής Ευγηρείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: