ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Είμαστε ένα βήμα πριν τη συμφωνία λέει ο Π. Μοσκοβισί

 
«Βρισκόμαστε πραγματικά μόλις ένα βήμα μακριά από τη συμφωνία» δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος συμμετείχε την Τετάρτη στην κλειστή συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του ελληνικού προγράμματος.


Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «πρέπει να δουλέψουμε εντατικά για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα κάνουν δυνατή τη διεξαγωγή ενός Eurogroup το συντομότερο».

Ερωτηθείς για τη στάση του ΔΝΤ στην προσπάθεια ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης ανέφερε ότι «οι θεσμοί μπορούν να έχουν διαφορετικές αρχικές απόψεις αλλά πρέπει να εργάζονται από κοινού και η Επιτροπή είναι προσηλωμένη στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ όλων των πλευρών. Και είναι πολύ σημαντικό το ΔΝΤ να συμμετάσχει στο πρόγραμμα».

Παράλληλα, τόνισε πως «η πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα στην Ελλάδα» πρέπει να λαμβάνεται υπόψη αλλά και «να γίνει κατανοητό ότι καταβάλλονται σημαντικές προσπάθειες για την εφαρμογή ενός πραγματικού προγράμματος μεταρρυθμίσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: