ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Έφθασε η ώρα;



Το ΔΝΤ σε ανοιχτή συνεργασία με τον Σόιμπλε τορπιλίζει το κλείσιμο της αξιολόγησης ζητώντας επιπλέον μέτρα,την ίδια στιγμή που υπάρχει συμφωνία σε ότι υπογράφτηκε με εκβιαστικό τρόπο πέρυσι τον Ιούλιο.


Η αξιολόγηση  και το κλείσιμο αυτής ,οδηγούσε την Ελλάδα από άλλο δρόμο  στην οικονομική της διέξοδο με πολύ ήπια δημοσιονομική προσαρμογή, με την κοινωνία όρθια και με μέτρα που νομοθετούνταν με ταξική μεροληψία. Δηλαδή για πρώτη φορά καλούνταν να πληρώσει το τίμημα της κρίσης η «πλουτοκρατία» και τα μεγαλύτερα εισοδήματα.

Αντί  αυτού, αμερικάνικα οικονομικά συμφέροντα που εκφράζονται  μέσω του Ταμείου  και ο Σόιμπλε, με την από πέρυσι ανοιχτή τοποθέτηση του για έξοδο της Ελλάδας απ΄ το Ευρώ και την Ε.Ε. επιχειρούν για πολλοστή φορά τον εκβιασμό της χώρας και την συνολική αποσταθεροποίηση της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου για γεωπολιτικούς, πολιτικούς και ενεργειακούς λόγους.

Οι εγχώριοι σφουγγοκωλάριοι του ΔΝΤ, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ (θα ‘ταν κρίμα να μιλήσουμε για όλη τη ΝΔ) περιμένουν ακόμη μια φορά την εντολή από έξω. Ανυπομονούν για την πολιτική τους επιβίωση και την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα για να γλιτώσουν εαυτούς και φίλους από την κάθαρση που έχει ξεκινήσει. Θέλουν να συνεχίσουν απρόσκοπτα την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που και το ΔΝΤ επιθυμεί.

Η Ευρώπη είναι σίγουρα σε οριακό σημείο.

Οι κινήσεις Ντράγκι και οι δηλώσεις Γιουνγκέρ ,καθώς και οι αποκαλύψεις του wikileaks πριν ένα μήνα περίπου ,δείχνουν πως η μάχη έχει ξεκινήσει για τα καλά και μάλιστα με διλημματικό τρόπο. Είτε η Ευρώπη θα προχωρήσει ενωμένη σε μια διαφορετική αντίληψη χτυπώντας τις φυγόκεντρες δυνάμεις και τάσεις είτε θα διαλυθεί προς τέρψιν διαπλανητικών συμφερόντων.

Η Ελλάδα ακόμη μια φορά βρίσκεται στη μέση του κυκεώνα. Η  στήριξη στην κυβέρνηση από την πλειοψηφία της εργατικής τάξης και των ανέργων, η στάση της καθώς και η αποφασιστικότητα της θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε μια μάχη που παρ’ όλα αυτά δεν αφορά μόνο αυτήν.Οι αφελείς και στα όρια της ανοησίας απόψεις, του ΠΑΣΟΚ,του Ποταμιού αλλά και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στο σύνολο της,αυτή την ώρα μόνο πρόβλημα δημιουργούν.

Ίσως πλησιάζει η κρίσιμη στιγμή για την υπέρτατη μάχη της Δημοκρατίας στην Ευρώπη.
Η στιγμή που θα μετρηθούν ξανά όλοι και όλα.

Ο Γολγοθάς, τα πάθη και η Σταύρωση καταλήγουν σε ανάσταση και νίκη της ζωής απέναντι στο σκότος.

Οψόμεθα.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: