ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Στο εδώλιο ο Τύπος Ναυπάκτου από τον Δήμαρχο

Στον Εισαγγελέα για υπερκοστολογήσεις πάει τον τοπικό Τύπο ο Δ. Ναυπακτίας
Προμηθευτές που ανεβάζουν τις τιμές των προϊόντων τους
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας, στη συνεδρίαση που έγινε χθες, Μ. Τετάρτη, στη συζήτηση σχετικά με τα αποτελέσματα της Επιτροπής Διερεύνησης για τις χρεώσεις δημοσιευμάτων στον τοπικό Τύπο, ανακοίνωσε ότι: 

 
Υπήρξαν μεγάλες αποκλίσεις στην κοστολόγηση ίδιων δημοσιευμάτων σε διαφορετικές εφημερίδες και σε διαφορετικές περιόδους Δημοτικών Αρχών, παρά την κρατική διατίμηση που ισχύει. 
 Επειδή μερικές αποκλίσεις φτάνουν μέχρι και 150% - σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου του Δ.Σ. - αποφασίστηκε να αποσταλούν τα στοιχεία στα ελεγκτικά όργανα (Οικονομικούς Επιθεωρητές, Εισαγγελέα, Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης), για τυχόν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση - απόφαση του Δ.Σ.:

- Πλέον, κάθε Εντολή Δημοσίευσης στον Τύπο, θα συνοδεύεται με την ανώτερη τιμή χρέωσης, που θα υπολογίζεται από τις υπηρεσίες του Δήμου.
- Όλες οι δημοσιεύσεις, θα αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του Δήμου.
- Ζητείται από τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου (Σύνδεσμος, ΔΕΥΑΝ, ΑΙΤΩΛΙΚΗ, ΚΕΔΝ) να δοθεί λεπτομερής λίστα όλων των χρημάτων που εκταμιεύτηκαν ανά δημοτική θητεία σε κάθε εφημερίδα και για οποιονδήποτε λόγο.   

Τέλος, «το Δ.Σ. καταδικάζει τις ενέργειες ορισμένων προμηθευτών που ανεβάζουν τις τιμές των προϊόντων τους, όταν προμηθεύουν τον Δήμο, οι οποίοι όταν εντοπίζονται θα αποκλείονται οριστικώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: