ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Επί της αρχής ψηφίστηκε το Ασφαλιστικό - Φορολογικό

Βουλή
Την 6-5-2016 στη Βουλή για δεύτερη ανάγνωση

Με τις ψήφους των βουλευτών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. ψηφίστηκε χθες επί της αρχής από τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, όπου περιλαμβάνονται και διατάξεις για τη φορολογία εισοδήματος.


Θα ακολουθήσει την Πέμπτη 5 Μαΐου η κατ' άρθρον συζήτηση και την Παρασκευή 6 Μαΐου η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου. Στην ψηφοφορία για τα μέτρα από την Ολομέλεια, που οριοθετείται πιθανώς στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, αναμένεται να οριοθετηθούν εν πολλοίς και οι αντοχές της κυβέρνησης.

Για αδιέξοδο, χαοτική κατάσταση που κληρονόμησε η σημερινή κυβέρνηση και ανορθολογικό τρόπο κατανομής των συντάξεων έκανε λόγο σήμερα στη συνεδρίαση ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Τόνισε ότι για πρώτη φορά καθιερώνεται η εθνική σύνταξη μιλώντας για τομή, που δεν θα χρηματοδοτείται από εισφορές, αλλά από φορολογία, με σκοπό να αποτελέσει εγγύηση για να εξασφαλιστεί σε όλους ένα ελάχιστο αξιοπρεπούς διαβίωσης και να υπάρξει προστασία από την ακραία φτώχεια και επανέλαβε ότι προστατεύονται οι πιο κοινωνικά αδύναμοι και η μεσαία τάξη.
Οι περισσότεροι από τους 22 φορείς ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: