ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πρωτοβουλία Γιούνκερ για τη σύγκληση του Eurogroup



Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, είχε χθες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο κ. Γιούνκερ ανέφερε στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι θα καταβάλει προσπάθειες, με αντίστοιχο κύκλο επαφών, προκειμένου να συνεδριάσει το Eurogroup.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο κ. Γιούνκερ, στη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό, εξέφρασε απόψεις αντίστοιχες με τη χθεσινή ηχηρή παρέμβασή του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χαρακτήρισε χθες παράλογη και μη δημοκρατική την απαίτηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα να νομοθετήσει προληπτικά μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους του 2018. Επίσης, είχε δηλώσει ότι η απαίτηση για νομοθέτηση προληπτικών μέτρων «δεν θα γινόταν αποδεκτή σε καμία δημοκρατία στον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: