ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ο Δήμαρχος Πατρέων συναντήθηκε με συνδικαλιστές



Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία συνδικαλιστών της ΠΟΕ ΟΤΑ η οποία απαρτίζονταν από τον Γραμματέα της ΠΟΕ ΟΤΑ, Βασίλη Πετρόπουλο, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων στους ΟΤΑ νομού Αχαΐας, Παναγιώτη Σκιαδά, και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μονίμων υπαλλήλων Δήμου Πατρέων, Δημήτρη Αθανασιάδη. 

Θέμα της συνάντησης ήταν ο νέος αντιασφαλιστικός νόμος που κατέθεσε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη Βουλή.


Στον Επίτροπο ο Κ. Πελετίδης για το δώρο Χριστουγέννων 2015

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, και o Πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων, Γεώργιος Μάρκου, είχαν συνάντηση με την αρμόδια Επίτροπο στην οποία κατέθεσαν την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ και φάκελο με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα για την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου τόνισε στην κυρία Επίτροπο ότι η απόφαση είναι πολιτικά και ηθικά δίκαιη. Η έγκρισή της από την Ελεγκτική Αρχή θα επιτρέψει την άμεση καταβολή του δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και θα ικανοποιηθεί ένα δίκαιο αίτημα των εργαζομένων.

Επιστολή της αντιδημαρχίας Υγείας για τα προνοιακά

Η Δημοτική Αρχή μέσω της Αντιδημαρχίας Υγείας - Πρόνοιας, απέστειλε από τις 31 Μαρτίου, γραπτό αίτημα προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Παναγιώτη Κουρουμπλή, ζητώντας την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων πριν τις γιορτές του Πάσχα προκειμένου οι δικαιούχοι και οι οικογένειες τους να μπορέσουν να περάσουν αξιοπρεπώς τις γιορτές του Πάσχα.

Στα μητρώα του Δήμου Πατρέων, είναι εγγεγραμμένοι 5.200 δικαιούχοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις βασικές τους ανάγκες.

Το οικογενειακό περιβάλλον των δικαιούχων των προνοιακών επιδομάτων, αδυνατεί να στους στηρίξει λόγω της ανεργίας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις συντηρούνται ολόκληρες οικογένειες αποκλειστικά από τα επιδόματα αυτά, που ούτως ή άλλως είναι πενιχρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: