ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Το αίμα του Τεμπονέρα κυνηγάει και την ΝΔ του Κούλη!

Φωτογραφία αρχείου από τον εορτασμό της μνήμης του αγωνιστή στις 9-1-2016.

 

Ο νεότευκτος αρχηγός του δεξιού κόμματος  θυμήθηκε τον Καλαμπόκα!

 
Όπως και να γίνει, οι Ερυνίες της δολοφονίας του αγωνιστή δασκάλου Νίκου Τεμπονέρα κατατρύχουν τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ. Το άγος του εγκλήματος δεν μπορεί να ξεχαστεί ούτε και από τους ίδιους τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους, που ακόμα αναρωτούνται τι χρειάζονταν αυτή η κηλίδα στο πολιτικό πρόσωπο της ΝΔ; 

Ακόμη και ο νέος προέδρος της ΝΔ, που τότε σε νεαρή ηλίκια μαθήτευε στα "χούγια" του πατρός Μητσοτάκη, αρχιερέως της αποστασίας του 1965 και αρχιτέκτονος της εκαθάρισης των Καραμανλικών αφότου ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ, -επιτεύγματά του βλέπουμε σήμερα- δεν μπορεί να ξεφύγει από το κυνήγι του παρελθόντος.

Εν μέσω αναταραχής μιντιαρχών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για τη δήθεν σχέση της Αριστεράς με την τρομοκρατία, έκανε την "πατάτα" του, καθώς ανέδειξε ως "επιχείρημα" την βαριοπούλα του Γιάννη Καλαμπόκα, που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του καθηγητή Τεμπονέρα. Του το επεσήμανε μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας αμηχανία στον πρόεδρο της Ν.Δ.

"Η απόσταση που χωρίζει μία βαριοπούλα από μία μολότοφ και μία μολότοφ από ένα καλάσνικοφ είναι τελικά μικρή" ισχυρίστηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης, προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. 

"Το τσεκούρι;", φώναξε ο Νεκτάριος Σαντορινιός. "Τα τσεκούρια τα ξέχασες;" συμπλήρωσε ο Χρήστος Αντωνίου.

"Ο Καλαμπόκας είχε βαριοπούλες, όχι εμείς" επισήμανε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Ν.Δ., που κατάλαβε την "πατάτα" που είχε κάνει και είπε ένα αμήχανο: "Θα τα πείτε μετά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: