ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Α. Τσίπρας: Οι συμμαχίες μας πιο ισχυρές από κάθε φορά


Α. Τσίπρας: Η χώρα και οι συμμαχίες της είναι πολύ πιο ισχυρές από κάθε άλλη φορά
Ο πρωθυπουργός έλαβε πρόσκληση συμμετοχής στη δεύτερη συνάντηση των αρχηγών κυβερνήσεων προοδευτικών κρατών που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη και την αποδέχτηκε.


«Είναι βαθιά
νυχτωμένοι»


ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 2015 - «ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ» ΛΕΕΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!



Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας ότι «η θέση της χώρας και οι συμμαχίες της στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ισχυρές από κάθε άλλη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός μιλώντας σε συνεργάτες του προέβλεψε ότι «σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις» και σχολίασε, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, πως «όσοι ονειρεύονται επανάληψη του 2015 είναι βαθιά νυχτωμένοι και αυτές τις μέρες εκτίθενται».

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε πολύωρη συνεργασία με τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας με αντικείμενο τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.

 

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός έλαβε πρόσκληση συμμετοχής στη δεύτερη συνάντηση των αρχηγών κυβερνήσεων προοδευτικών κρατών που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη και την αποδέχτηκε. 

Υπενθυμίζεται ότι είχε συμμετάσχει και στην πρώτη συνάντηση που έγινε στο Παρίσι κατόπιν πρόσκλησης του Φρ. Ολαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: