ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ανάξιες σχολιασμού οι καταγγελίες Δράκου για τη Φλόγα


Στη φωτογραφία η Νόρα Δράκου που έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε παγκόσμιο καταλαμβάνοντας την 8η θέση, σε πανευρωπαϊκά, λαμβάνοντας την 4η και 5η θέση, αλλά και σε Ολυμπιάδα (Λονδίνο), όπου κατατάχθηκε 13η σε ηλικία μόλις 19 ετών. Διακρίσεις ουκ ολίγες... Αλλά μάλλον μη αρκετές κατά τον επιλογέα του Δημάρχου! 


Κατά τον σύμβουλο του Δημάρχου Πατρέων, αλλά και «μικρόψυχα τα όσα αναφέρονται σε ανυπόγραφο δημοσίευμα είτε με την μορφή ρεπορτάζ είτε με την μορφή δηλώσεων του παραπάνω γονέα» λέει ο Τάκης Πετρόπουλος


Τριακόσιες είκοσι ένα λέξεις χρειάστηκαν εκ μέρους του Δήμου Πατρέων, για να μην απαντήσει σε σχόλια, που είδαν το φως της δημοσιότητας, με την ευκαιρία της διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας, από την πόλη της Πάτρας.


«Θεωρώ ανάξια σχολιασμού τα όσα μικρόψυχα αναφέρονται σε ανυπόγραφο δημοσίευμα είτε με την μορφή ρεπορτάζ είτε με την μορφή δηλώσεων του παραπάνω γονέα, που υπονομεύουν τα ίδια τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, την ευγενή άμιλλα, τη φιλία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους αθλητές!».
Αυτά αναφέρει ο σύμβουλος του δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη, με σημείωμα του που απεστάλη εκ νέου στα τοπικά ΜΜΕ, προφανώς προς εμπέδωση της τακτικής του Δημάρχου να απαντά με μη απάντηση.
Στην ανάρτηση για τις διαμαρτυρίες από την οικογένεια Δράκου, μεταξύ άλλων αναφέρονταν και τα παρακάτω:


«Δυσαρέσκεια επικρατεί για τον τρόπο αντιμετώπισης της Νόρας Δράκου, γνωστής πρωταθλήτριας της κολύμβησης, κατά τη διάρκεια της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα. Παρά το γεγονός ότι η Νόρα Δράκου έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε παγκόσμιο καταλαμβάνοντας την 8η θέση, σε πανευρωπαϊκά, λαμβάνοντας την 4η και 5η θέση, αλλά και σε Ολυμπιάδα (Λονδίνο), όπου κατατάχθηκε 13η σε ηλικία μόλις 19 ετών, επιλέχθηκε άλλη αθλήτρια για το άναμμα της φλόγας στην Πάτρα, με σαφώς λιγότερες διακρίσεις, γεγονός που κάποιοι αποδίδουν σε άλλα κριτήρια, που δεν έχουν και τόση σχέση με τον αθλητισμό».  


Τέλος παρατίθεται το σημείωμα του συμβούλου  και επειδή εδώ στον ίδιο τόπο κατοικούμε όλοι, ο καθείς θα βγάλει τα συμπεράσματά του, εάν ήδη δεν τα έχει βγάλει!

 «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ


Από τον Τάκη Πετρόπουλο 
Σύμβουλο σε  θέματα  Αθλητισμού και Εντεταλμένο  στη Λαμπαδηδρομία ΡΙΟ 2016 του Δημάρχου Πατρέων
           
Ο Δήμος Πατρέων και η αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού έκαναν σοβαρή προσπάθεια τόσο για την επιτυχημένη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας από την πόλη μας όσο και για την εκδήλωση υποδοχής, γιατί αδιαμφισβήτητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν σημαντικό αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός, που αγγίζει όλους τους λαούς του πλανήτη μας.
          Η οργάνωση της εκδήλωσης υποδοχής και της Λαμπαδηδρομίας, που πραγματοποιούνται αυστηρά με βάση το Μνημόνιο Συνεργασίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τους Δήμους, απέσπασε τα θετικά σχόλια και τα συγχαρητήρια της Οργανωτικής Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της Ε.Ο.Ε., γιατί κατά γενική ομολογία ήταν υποδειγματική και όλα εξελίχθηκαν και ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή την παραμικρή δυσλειτουργία.
          Με μοναδικά κριτήρια την αθλητική και κοινωνική προσφορά έγινε με διαφάνεια η επιλογή των Λαμπαδηδρόμων και στις δύο αθλήτριες της πόλης μας Σοφία Ρήγα και Νόρα Δράκου, που θα συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα του Ρίο, αποδόθηκε η μεγίστη τιμή με την τοποθέτηση τους  στις δύο απόλυτα ισάξιες θέσεις, που είναι η άφιξη και η αναχώρηση της Φλόγας από την πόλη.
          Όπως είναι εύλογο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε για την Δημοτική Αρχή, να αποτελεί κριτήριο η υποκειμενική αποτίμηση των επιτυχιών κάθε αθλητή από τους γονείς του, όπως ατυχώς επιχείρησε δημόσια να κάνει ο κ. Ιωάννης Δράκος. 
          «Θεωρώ ανάξια σχολιασμού τα όσα μικρόψυχα αναφέρονται σε ανυπόγραφο δημοσίευμα είτε με την μορφή ρεπορτάζ είτε με την μορφή δηλώσεων του παραπάνω γονέα, που υπονομεύουν τα ίδια τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, την ευγενή άμιλλα, τη φιλία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους αθλητές!».
          Εύχομαι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και Ολυμπιακή διάκριση στις δύο σπουδαίες αθλήτριες μας, που την αξίζουν και για το ήθος τους. Επίσης εύχομαι και στην εξίσου σπουδαία κολυμβήτρια της πόλης μας Κρυστέλ Βουρνά (καλύτερη θέση όλων των εποχών σε Ο.Α.), να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Ρίο, που άδικα δεν έχει έλθει ακόμη.
Πάτρα 25/4/2016»

Δεν υπάρχουν σχόλια: