ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ο Όμιλος Αλαφούζου έσπασε διαδικτυακά την απεργία

Οι «Αταίριαστοι» έκαναν τελικά τέρι, με τους άλλους τηλεμιντιάδες, καθώς από χθες με ανακοίνωσή τους αμφότεροι προοιώνιζαν για την στάση τους, έναντι της απεργίας.
 
Και οι ενώσεις των δημοσιογράφων συσκέπτονται για να αποφασίσουν μετά το αποτέλεσμα των συζητήσεων με Κατρούγκαλο

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ μαζί με τους εκπροσώπους όλων των σωματείων των εργαζομένων στον Τύπο για να καθορίσουν την στάση του κλάδου και προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η απεργία στα ΜΜΕ μετά και τα όσα συζητήθηκαν το πρωί στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Κι αυτό ενώ η είδηση ότι ο ΣΚΑΙ έσπασε την απεργία, ευθυγραμμιζόμενος με την χθεσινή ανακοίνωση της ένωσης των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών, που πιέζονται από την ανάγκα να μην αναδειχθούν τα μπλογκ και τα σάιτ σε κυρίαρχα της ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου.

Η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, (ΕΙΤΗΣΕΕ) σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να συζητήσει την πρόταση της κυβέρνησης υπό την προϋπόθεση να εκπονηθεί μελέτη βιωσιμότητας για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Τα σωματεία των εργαζομένων από την πλευρά τους κάνουν λόγο για πρόταση της κυβέρνησης η οποία βρίσκεται στον αέρα, ζητώντας να παραταθεί η εισφορά του αγγελιοσήμου ακόμα και μετά την ψήφιση του νόμου στη Βουλή. Κάτι που νομικά δεν μπορεί να ισχύσει.


Όμιλος Αλαφούζου έσπασε την απεργία
Ειδικότερα, όσον αφορά το μέλλον της απεργίας φάνηκαν οι πρώτες ρωγμές. Ο Όμιλος Αλαφούζου έσπασε την απεργία. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μεταδίδει κανονικά ενημερωτικές εκπομπές ενώ εκδόθηκε και η εφημερίδα Καθημερινή σε ψηφιακή μορφή. Δηλαδή, δεν τυπώθηκε, αλλά μπορείτε να την "ξεφυλλίσετε" καθώς έχει αναρτηθεί σε μορφή pdf στο site του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής.
Είναι μια εικόνα από το προσεχές μέλλον. Πολύ σύντομα εκεί θα φτάσουν οι εφημερίδες. Θα σταματήσουν να τυπώνονται για να μην πληρώνουν για χαρτί και τεχνικό προσωπικό και θα κυκλοφορούν μέσω internet. Αυτό δεν οφείλεται στο μνημόνιο, αλλά είναι η διεθνής τάση που επιβεβαιώνει την πλήρη επικυριαρχία του internet, και στην ενημέρωση!
Προάγγελος των παραπάνω είναι τα σάιτ και τα πόρταλ, που πληθαίνουν εντυπωσιακά, ενώ τα ενημερωτικά μλογκ έφθασαν τις κάμποσες χιλιάδες.

Διαβάστε σήμερα την «Καθημερινή» σε ψηφιακή μορφή


«Η Καθημερινή κυκλοφορεί σήμερα μόνο σε ψηφιακή μορφή, λόγω της απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, καθώς εκτιμά ότι υπάρχει πραγματικό κενό ενημέρωσης σε μία περίοδο, κατά την οποία στη Βουλή συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο με συνολικό λογαριασμό 3 δισ. ευρώ και παράλληλα κρίνεται η πορεία της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος».

Με τα παραπάνω, η εφημερίδα προλογίζει την πρωτοβουλία της να σπάσει την απεργία, με όπλο το εργαλείο του διαδικτύου. 

Μάλιστα στην κορυφή της έκδοσης εμφανίζει σε μικρογραφία την πρώτη σελίδα της. (Βλέπε φωτογραφία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: