ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η μυστική συνάντηση Ψυχάρη - Ντογιάκου στην «Αυγή»


Το σημερινό 27-4-2016, δημοσίευμα στην σελίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ της Αυγής από τον Ν. ΠΑΠ.

 
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στη Φιλοθέη, στο σπίτι του δικηγόρου και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ (επί Ανδρέα Παπανδρέου) Βασίλη Σαραντίτη
Στην «μυστική συνάντηση» του Σταύρου Ψυχάρη με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στη Φιλοθέη, στο σπίτι του δικηγόρου και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ (επί Ανδρέα Παπανδρέου) Βασίλη Σαραντίτη, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Αυγή», όπως αναφέρει ο Ραδιοσταθμός www.stokokkino.gr/.  
Η εφημερίδαγράφει  πως «ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών και ο εκδότης -καναλάρχης βρέθηκαν από την ίδια πλευρά του λόφου, στην πρόσφατη κόντρα Παπαγγελόπουλου -Τσατάνη στην υπόθεση Βγενόπουλου, τον οποίον επίσης υπερασπίστηκε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη», κι επίσης πως ο πρώην υπουργός φέρεται να σχετίζεται, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, με τη διαχείριση off shore, της κυπριακής BRIONTE LIMITED, του κ. Ψυχάρη. 
Χαρακτηριστικά αναφέρει: 
 «... Και οι τρεις τους θα είχαν πολλά να πουν, χωρίς αμφιβολία. Άλλωστε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών και ο εκδότης - καναλάρχης βρέθηκαν από την ίδια πλευρά του λόφου στην πρόσφατη κόντρα Παπαγγελόπουλου -Τσατάνη στην υπόθεση Βγενόπουλου, τον οποίον επίσης υπερασπίστηκε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη. Επιπλέον οι κ. Ντογιάκος και Ψυχάρης μάλλον συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες για την πορεία του τόπου... Και ο οικοδεσπότης πώς «δένει» με τους άλλους δύο; Με τον γνωστό και ως... «παναθηναϊκάκια» εισαγγελέα από τη διακονία προς τη Θέμιδα, από διαφορετικές θέσεις βέβαια, αφού ο πρώην υπουργός διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών. Ο οποίος, όμως, αφού άσκησε τη δικηγορία για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, τώρα βρίσκεται σε θέση κατηγορούμενου (για απάτες κ.ά.) μετά από μήνυση του ίδιου του παιδιού του, του Γιάννη Σαραντίτη.
Η γνωριμία του Βασ. Σαραντίτη με τον Στ. Ψυχάρη ξεκινά από πολύ παλαιότερα, καθώς και οι δύο διατηρούν εξοχικές κατοικίες στην αποκαλούμενη «ελληνική Ριβιέρα», στην Ερμιόνη, γνωστή επίσης για τις δεκάδες offshore που βρίσκονται εκεί. Και κάπου εδώ βρίσκεται άλλος ένας δεσμός του εκδότη με τον πολιτικό - δικηγόρο. Σύμφωνα με όσα έχει γράψει το «Κουτί της Πανδώρας», 26 στρέμματα στο Πόρτο Χέλι πέρασαν από τα χέρια της οικογένειας Περατικού σε μια off shore με την επωνυμία «Brionte», που ανήκει στον Στ. Ψυχάρη και η οποία έχει δηλώσει ως έδρα της την οδό Αναγνωστοπούλου αρ. 9, με τηλέφωνο 2103670400. «Πρόκειται για στοιχεία που αντιστοιχούν στα δικηγορικά γραφεία της εταιρείας Σαραντίτης...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: