ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Τετέλεσται για το Mega, που βρέθηκε χωρίς ειδήσεις


Το Χρηματιστήριο Αθηνών στις 3-1-2013 ανακοινώνει την οικονομική κατάσταση της «Τηλέτυπος ΑΕ», ιδιοκτήτριας του Mega, που έλαβε δάνειο 98 εκτ. ευρώ, παρόλο που χρωστούσε 88 ήδη. Ήταν η εποχή της κυριαρχίας Σαμαρά και συνεταίρων του, που οι τράπεζες με την ανοχή του Υπ.Οικ. κάλυπταν τα ελλείμματα έναντι πολιτικής υποστήριξης. Η κυβέρνηση Τσίπρα σήμερα, σπάζοντας το τρίγωνο της αμαρτίας, όπου το ένα σκέλος του ήταν οι τράπεζες, τα άλλα δύο σκέλη, μιντιάρχες και βρώμικοι πολιτικοί, έμεινα αστήρικτα, οδηγούμενα σε μοιραία με πτώση!



Στάση εργασίας των εργαζομένων για μη καταβολή δώρου Πάσχα, δεδουλευμένων και δέσμευση προσωπικών λογαριασμών των Β. Βαρινογιάννη, Φ. Μπόμπολα από τις δανείστριες τράπεζες

 

 
Πρώτη «κρυάδα» σους μεγαλομιντιάδες του Mega, από τους εργαζόμενους, που κατά πάσα πιθανότητα μένουν χωρίς δώρο Πάσχα. Η άρνηση των μετόχων και κυρίως των Βαρδή Βαρδινογιάννη και Φώτη Μπόμπολα να συμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου του καναλιού, και να ανταποκριθούν σε κατάθεση δεσμευμένη υπέρ των τραπεζών, οδήγησε σε δέσμευση των προσωπικών τους λογαριασμών, από τον οποίο θα πληρώνονταν οι εργατικές υποχρεώσεις.

Αποτέλεσμα είναι ότι δεν βγήκε στον αέρα απόψε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega καθώς η ΕΤΙΤΑ κήρυξε τετράωρη στάση εργασίας έως τις 22:00 λόγω μη εξόφληση του δώρου Πάσχα και των δεδουλευμένων. Σύμφωνα με τις αποφάσεις, για αύριο το πρωί έχει προκηρυχθεί νέα στάση εργασίας και δεν θα μεταδοθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Έτσι μετά την πτώση του Αντ. Σαμαρά και της ΝΔ από την κυβέρνηση, παρά την εξωφρενική υποστήριξη του Mega, έρχεται και η συμπαράσυρση των ΜΜΕ που την ακολούθησαν άκριτα. Στο ίδιο δρόμο πορεύονται και άλλα μεγάλα ΜΜΕ. 

Επιπλέον η αλόγιστη διαχείριση του καναλιού, υπό την χειραγώγηση του Σταύρου Ψυχάρη, του Πρετεντέρη, της Τρέμη, του Τσίμα και των άλλων... αστέρων του (που δεν πληρώνουν τις κακές επιπτώσεις οι ίδιοι, αφού αποθησαύρισαν επί χρόνια) έφερε το κανάλι να χαρακτηριστεί ως το πιο εμπαθές έναντι της κυβέρνησης της αριστεράς και αυτό προκάλεσε αλγεινά αισθήματα στους σκεπτόμενους πολίτες. Οι δε αυστηροί πλέον έλεγχοι από την ΕΚΤ, δεν αφήνουν περιθώρια λοβιτούρων!

Η δε άρνηση των δύο μεγαλομετόχων να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια περίπου, για να πληρωθεί μέρος τόκων δανειακού κεφαλαίου ύψους 98 εκτ. ευρώ και η αδυναμία των υπολοίπων, έφερε δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών.    

Οι Βαρδής Βαρδινογιάννης και Φώτης Μπόμπολας είχαν καταθέσει τα χρήματα στην τράπεζα από προσωπικούς τους λογαριασμούς, αλλά η μισθοδοσία δεν έγινε, λόγω του παραπάνω προβλήματος. 

Όπως όλα δείχνουν το κανάλι οδεύει στην αγκαλιά των δανειστριών τραπεζών και είναι ερωτηματικό το εάν υπό την νέα ιδιοκτησία θα λειτουργήσει και θα μετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: