ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΡΑΠ: Αυτό είναι το ψήφισμα που έκρυψε ο Πελετίδης!


«Το έγκλημα διαρκείας σε βάρος του ασφαλιστικού συστήματος έλκει την καταγωγή από παλιά» λέει ο Κώστας Σπαρτινός, επικεφαλής της ΡΑΠ.


«Όποιος αυτό δεν αντιλαμβάνεται συνεχίζει συνειδητά ή ασυνείδητα για το Ασφαλιστικό να υπηρετεί το ίδιο μαύρο μέτωπο που μας έφερε μέχρι εδώ»


Προς αποκατάσταση του ψευδούς ισχυρισμού της δημοτικής αρχής ότι το ψήφισμα για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε ψηφίστηκε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις εκτός της ΡΑΠ, η ΡΑΠ ανακοινώνει το ψήφισμα που πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο και μειοψήφισε.

Επισημαίνουμε ότι η συζήτηση που προηγήθηκε της ψηφοφορίας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική αφενός της ένδειας των επιχειρημάτων της ανέξοδης καταγγελίας χωρίς συγκεκριμμενη πρόταση επί του θέματος αφετέρου της στείρας αντικυβερνητικής προπαγάνδας που θεωρεί ότι η συμπόρευση της «Λαϊκής, Συσπείρωσης» και των υποστηρικτών των πλέον καταστροφικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών αποτελεί μέτωπο λαϊκής αντίστασης στρώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο το χαλί σε απόπειρες αναβίωσης των πιο αντιδραστικών κυβερνήσεων που είδε ποτέ ο τόπος.

 «Το έγκλημα διαρκείας σε βάρος του ασφαλιστικού συστήματος και  του κοινωνικού κράτους, της ίδιας της ζωντανής εργασίας είναι δημιούργημα του άκρατου νεοφιλελευθερισμού του παρασιτισμού και της κλεπτοκρατίας που με τις κυβερνήσεις τους 40 χρόνια τώρα ρήμαξαν τη χώρα και τη μισθωτή εργασία. Όποιος αυτό δεν αντιλαμβάνεται συνεχίζει συνειδητά ή ασυνείδητα να υπηρετεί το ίδιο μαύρο μέτωπο που μας έφερε μέχρι εδώ και δεν θέλει ν’ αλλάξει τίποτα από αυτή την πνιγηρή κανονικότητα ενάντια στην κοινωνία της εργασίας».

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στο ψήφισμα που κατέθεσε η ΡΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: