ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Αποκαλυπτικός ο Πάνος Ρήγας στην αποψινή συγκέντρωση



Κατατοπιστικός ήταν Γ.Γ. ο Πάνος Ρήγας, απευθυνόμενος στο ακροατήριο, που αποτελείτο από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Κατάμεστη η αίθουσα του Ε&ΕΣ Πατρών, στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, που μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του


Από αριστερά: Μιχ. Σιδηρόπουλος, Πάνος
Ρήγας, Μάκης Θεοφιλάτος.
Με μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη, για σαμποτάζ, που λίγο ή πολύ, η κοινωνία της αριστεράς την έχει στα υπόψιν της ως πιθανό ενδεχόμενο, μα δεν είναι νοητή δεκατρείς μήνες  από την ανάληψη των ηνίων της χώρας από την νέα κυβέρνηση, έκλεισε την δευτερολογία του ο Γεν. Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, που απόψε μίλησε στα μέλη του κόμματος και στους φίλους του, στην αίθουσα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών. Αιχμές Μάκη Θεοφιλάτου για την γραφειοκρατία των υπουργείων.(Αναλυτικότερα στο αυριανό ρεπορτάζ)
Στην κατάμεστη κόσμου αίθουσα του Ε&ΕΣ Πατρών ο Πάνος Ρήγας αναφέρθηκε σε πλείστα όσα συμβαίνουν στην πολιτική επικαιρότητα, εντός της χώρας και εκτός, δίνοντας τον τόνο με την αναφορά του στην ενέργεια του ΔΝΤ, που όπως αποκαλύφθηκε αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση της χώρας, με την μεθόδευση πιστωτικού γεγονότος για να την εξαναγκάσει σε οικονομική ασφυξία. Μίλησε δε για τον ρόλο της Τρόικας εσωτερικού, απέναντι στην υπόθεση, αλλά και για την εκτός ΣΥΡΙΖΑ αριστερά.
Έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν αρκετοί σύντροφοι που αναφέρθηκαν στα ζητήματα της επικαιρότητας.
Προηγουμένως το μεσημέρι, έδωσε συνέντευξη, στα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία εγκαινίασε, με την συμμετοχή της αναπλ. Υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου και των βουλευτών Αχαΐας του κόμματος Κ. Σπαρτινού και Α. Ριζούλη και μετά ακολούθησε σύσκεψη με τα στελέχη, τα οποία έθεσαν υπόψη του  Γ.Γ. τα προβλήματα της περιοχής.
Περισσότερα αύριο στο ρεπορτάζ από την εκδήλωση, με αρκετές φωτογραφίες.     

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την αίθουσα της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Ε&ΕΣ Πατρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: