ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Απεργία για το αγγελιόσημο ενώ κλείνει η συμφωνία

«Θα μείνουν με την όρεξη όσοι προσβλέπουν σε ρωγμές στην κυβερνητική πλειοψηφία» σημειώνει η Ό. Γεροβασίλη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τριήμερη απεργία που κήρυξε πανελλαδικά η ΠΟΕΣΥ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με αίτημα τη διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ και τη διασφάλιση του αγγελιόσημου.


Το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας συνεχίζεται και για το λόγο αυτό θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο, Μ. Δευτέρα, με τη συμμετοχή των προέδρων όλων των Ενώσεων για την πορεία του απεργιακού αγώνα.

Εκκίνησαν την Κυριακή οι διαπραγματεύσεις Αθήνας – θεσμών με στόχο, τουλάχιστον από την πλευρά της κυβέρνησης εντός της Μεγάλης Πέμπτης να έχει κλείσει η συμφωνία για  ασφαλιστικό, φορολογικό, μη εξυπηρετούμενα δάνεια και ταμείο αποκρατικοποιήσεων, κλείσιμο δηλαδή της συμφωνίας για τα μέτρα των 5,4 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στο Eurogroup, της Μεγάλης Πέμπτης θα πρέπει να συμφωνηθεί ο αυτόματος μηχανισμός δέσμευσης για λήψη των μέτρων ύψους 3,6 δισ. εάν και όποτε παρατηρείται απόκλιση από τον στόχο για πλεόνασμα 3,5% το 2018.



«Θα μείνουν με την όρεξη όσοι προσβλέπουν σε ρωγμές στην κυβερνητική πλειοψηφία» σημειώνει εν τω μεταξύ η Όλγα Γεροβασίλη. «Η προληπτική νομοθεσία κάτω από δεκάδες προϋποθέσεις, εκτός του ότι αντικρούει στο νομικό σύστημα, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία, προκαλώντας εμπόδια στην οικονομία και τις επενδύσεις , αναφέρει επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος σε συνέντευξή της στην Real News , σχολιάζοντας τα πρόσθετα μέτρα που ζητάει το ΔΝΤ να νομοθετηθούν. 

Υπογραμμίζει πως με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης εκταμιεύεται η δόση και αρχίζει η συζήτηση για την απομείωση του ελληνικού χρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: