ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ζητά επίσπευση της επιχορήγησης για τα προνοιακά επιδόματα



Την επίσπευση της επιχορήγησης του Δήμου Πατρέων από ΚΑΠ για το 2016, προκειμένου να καταβληθούν έγκαιρα, πριν το Πάσχα, τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, ζητά με επιστολή του στον Υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παν. Κουρουμπλή, ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Δημ. Πελεκούδας.


Η επιστολή ως λόγοι επίσπευσης αναφέρονται οι παρακάτω:

«1. Το μεγαλύτερο ποσοστό δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και αδυνατούν να καλύψουν άμεσες βιοτικές ανάγκες τους (τροφή, στέγαση, ένδυση, περίθαλψη).

2. Το οικογενειακό περιβάλλον των επιδοματούχων αδυνατεί να τους υποστηρίξει λόγω ανεργίας και στις περισσότερες περιπτώσεις ολόκληρες οικογένειες συντηρούνται αποκλειστικά από τα προνοιακά επιδόματα.
Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την επίσπευση της επιχορήγησης του Δήμου Πατρέων από ΚΑΠ έτους 2016 προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους, για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2016, ώστε οι δικαιούχοι την Εορτή του Πάσχα, να αισθανθούν την κοινωνική μέριμνα και να καλύψουν στοιχειωδώς τις άμεσες ανάγκες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: